Acces Direct 16 Aprilie 2024 Online Sezon 31 Episodul 72

acces direct 16 aprilie 2024
Ovidiu este disperat la acces direct 16 aprilie 2024 și mărturisește că nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumătate, au locuit împreună, apoi femeia a decis să se întoarcă la fostul soț.

Acesta nu își poate vedea fetița în vârstă de doi ani. Bărbatul nu este lăsat de fosta iubită și soțul acesteia să fie alături de micuța sa. Trece prin momente dificile și speră să se facă dreptate, deoarece își dorește să își îndeplinească rolul de tată.

Acces direct 16 aprilie 2024 reluare

Ovidiu s-a îndrăgostit de fosta lui vecină, o femeie căsătorită și cu trei copii. Cei doi au avut o relație de iubire, cât timp soțul femeii era la închisoare, după ce a fost prins conducând fără permis. Bărbatul a plecat în Germania la muncă, apoi a aflat că iubita a rămas însărcinată. Nu știa cum să-i spună soțului vestea că viitorul copil nu este al lui, astfel că a decis să plece.

Ovidiu a ajutat-o pe aceasta cu bani pentru a se muta în Iași, alături de cei trei copii pe care îi avea. Deși părea că situația s-a îmbunătățit, femeia va lua o altă decizie radicală, iar tăticul va avea de suferit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 aprilie 2024 online.

„Am cunoscut-o de mulți ani. Ea e căsătorită în satul unde a stat cu fosta iubită și eram vecini. Ne știm de vreo 13 ani, nu a avut niciun interes față de dânsa, până în 2020. Din anumite greșeli făcute de mine, m-am îndrăgostit de ea. Am avut o relație de un an și jumătate, știam că mai are trei copii. După un an și jumătate de relație, dar așa fugitivă, ea cu familia ei, eu cu a mea. Ea a rămas însărcinată cu fetița noastră. Eu am sprijinit-o.

Când am plecat în Germania, ea m-a sunat să-mi spună că e însărcinată și nu știu cum să-i spună soțului. A zis că ar vrea să ne mutăm împreună, în chirie. Soțul ei era în închisoare în perioada aia”, a povestit Ovidiu la Acces Direct.

Când locuiau la Iași, femeia a decis să se întoarcă la soțul ei împreună cu cei patru copii. Ovidiu își dorește să aibă o relație bună cu aceasta pentru a fi alături de fetița lui și vrea să-i ofere o copilărie frumoasă. fără lipsuri. Spune că nu este lăsat să o vadă pe micuța de doi ani, iar actualul soț al fostei iubite a adăugat că nu are niciun drept față de fata lui.

„Când eram la Iași, a luat fetița și s-a întors la soțul ei. Eu i-am spus, pe cale amiabilă, să avem o colaborare pentru fetița mea. Eu vreau ca fetița mea să aibă un trai frumos, un trai decent. Nu vreau să rămână cum e acum, ea rămâne în grădină și mama se duce la treburi. Eu vreau să aibă o educație frumoasă, de asta muncesc. Eu am sute de mesaje cu ea (nr. fosta iubita) și actualul soț în care le-am cerut să văd fetița, mi s-a zis că nu am niciun drept”, a mai spus bărbatul.

Acces direct reluare din 16 aprilie 2024 online, complet mai jos

Soțul femeii a intrat în direct în cadrul emisiunii și spune că Ovidiu i-a amenințat de mai multe ori, de-a lungul timpului. Totodată, nu s-ar implica în creșterea fetiței și i-a jignit de mai multe ori. Susține că este de acord ca micuța să fie pe numele tatălui biologic, dar acesta nu ar fi vrut.

„Eu nu am ce să discut, el e vai și amar de el, nu are haine, nu are unde să stea. El ne-a șantajat, eu nu am ce să discut cu el. Eu am fost om cu el și l-am lăsat să-și vadă fetița, eu m-am trezit cu amenințări din partea lui. Eu am fost domn. Mergem să treci fata pe numele tău. Până acum nu a făcut asta, că apoi intră în alte drepturi, să plătească pensie alimentară și nu cred că vrea. Să meargă în instanță să treacă copilul pe numele ei”, a spus Mihai, soțul femeii. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 aprilie 2024 online.