Acces Direct 17 Aprilie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 73

acces direct 17 aprilie 2024
O bunică ne destainuie la acces direct 17 aprilie 2024 ca trăiește cu dorul de nepotul ei, după ce l-a crescut vreme de mai mulți ani. Luminița nu este lăsată să ia legătura cu băiatul. Ce a mărturisit femeia, în exclusivitate pentru Acces Direct. O femeie din județul Buzău, în vârstă de 53 de ani, nu știe ce să mai facă pentru a putea să îl vadă pe nepotul ei. Luminița mai are și alți copii, însă nu își găsește liniștea de când băiețelul a fost luat de lângă ea.

În exclusivitate pentru Acces Direct, Luminița a mărturisit că este vorba despre băiatul fiicei sale. După despărțirea părinților, copilul a stat la bunică, iar ea a fost cea care a avut grijă să îl îngrijească vreme de mai mulți ani.

Acces direct 17 aprilie 2024 reluare

Băiatul a fost luat de tatăl lui, iar femeia trăiește cu grijă în suflet, pentru că bărbatul ar fi violent. Singura modalitate prin care Luminița poate discuta cu nepotul ei este atunci când copilul fură telefonul și o sună.

Luminița a ținut să precizeze că fiica ei și tatăl copilului nu au divorțat legal. Femeia l-a crescut pe nepot timp de 6 ani. Ba chiar mai mult, fata ei mai are alți doi copii, cu un concubin, însă unul dintre el este trecut tot pe numele soțului.

„Copilul are trei certificate. Acum un an mi l-a luat, m-a mințit că îl ia să meargă la mare și după nu mi l-a mai adus acasă”, a adăugat femeia.

Femeia a sesizat autoritățile cu privire la tratamentul pe care copilul l-ar primi de la tatăl său. Cu toate acestea, reprezentanții de la DGASPC ar fi comunicat faptul că băiatul ar duce o viață bună acolo. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 aprilie 2024 online.

O femeie nu știe ce să mai facă pentru a da de urma fiicei sale! Lămâița crede că fata ei, care a dispărut, ar fi fost răpită. Ea are acasă doi copilași mici. Ce a mărturisit mama ei, în exclusivitate pentru Acces Direct. Alberta, o tânără de 24 de ani, este de negăsit! Ea are doi copii din două relații, iar familia ei nu are liniște de când a dispărut!

Acces direct reluare din 17 aprilie 2024 online, complet mai jos

În exclusivitate pentru Acces Direct, Lămâița a mărturisit că fata ei a dispărut duminică, pe data de 14 aprilie, în jurul orei 14:00. Tânăra locuia numai cu copiii ei. Mama ei a ținut să precizeze că este de negăsit, după ce a spus că va merge să facă ordine în casă.

Femeia susține că fiica ei nu avea iubit, dar nici măcar prieteni. Tânăra ar fi bolnavă de diabet și are nevoie zilnic de tratament. Ba chiar mai mult, este și operată pe coloană.

„Ea are doi copilași, unul din prima căsătorie și unul din a doua căsătorie. 24 de ani are. (…) Eram duminică, între orele 13 și 14. Am pus masa, am mâncat și i-am spus să se ducă la ea să facă curat, iar copiii îi iau eu să îi culc. (…) Am așteptat-o o jumătate de oră, o oră, s-au trezit și copiii, iar ea nu mai era în casă. Am așteptat, am zis că o fi pe la magazin, la vecini, la lume, dar niciun telefon, nu mai răspundea”, a mărturisit Lămâița, pentru Acces Direct.

Lămâița a mers de urgență la Poliție și a dat-o dispărută pe fiica ei. Femeia a aflat, dar nu din surse sigure, că fata ei ar fi fost luată de un băiat și ar fi trecut vama. Ea își dorește ca Alberta să se întoarcă acasă la copii.

Femeia nu are liniște și speră că fiica ei se va întoarce acasă cât mai repede. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 aprilie 2024 online.