Acces Direct 17 Iunie 2024 Sezon 31 Episodul 111

acces direct 17 iunie 2024
Au apărut dezvăluiri incredibile la acces direct 17 iunie 2024 în cazul crimei din Brăila! Bărbatul care a ucis-o pe iubita lui nu ar fi fost la prima abatere, ci ar fi încercat să își omoare și prima soție! Nepotul femeii care a murit a făcut declarații cu un puternic impact emoțional! Problemele cu care criminalul se confrunta nu ar fi fost o noutate!

Ies la iveală informații șocante despre crima din Brăila! Bărbatul care și-a ucis iubita ar fi fost un pericol pentru cei din jurul său de mult timp, iar derapajele sale nu ar fi fost o noutate pentru nimeni! Acesta ar mai fi avut o tentativă de a-și ucide prima soție, însă planul diabolic nu ar fi avut succes.

Acces direct 17 iunie 2024 reluare

O femeie a murit în urmă cu câteva zile în mâinile iubitului ei, care a ucis-o cu sânge rece. Femeia a încercat să își salveze viața, însă nu a mai putut să scape din calea criminalului.

A fugit de acasă și a vrut să ajungă la mama ei, dar iată că nimic nu a mai putut să îl oprească pe bărbat să o ucidă.

Înainte de crimă, femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor. Ei bine, se pare că astfel de gesturi din partea criminalului nu ar fi fost o noutate pentru nimeni, căci în urmă cu câțiva anui ar fi încercat să își ucidă prima soție și ar fi fost condamnat la închisoare. Ulterior, casa lui ar fi fost vândută. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 iunie 2024 online.

”El a locuit în satul respectiv, până când a încercat să își ucidă prima soție. Nu a reușit, a intrat la pușcărie, casa i-a fost vândută ulterior.

Noi când am vorbit cu ea (n.r. femeia ucisă) a spus că se comportă frumos, că o iubește. Nu aveam de unde să știm ce este în mintea lui. Doi ani au locuit împreună. Niciodată nu a vorbit urât de el”, a declarat nepotul femeii ucise de bărbat, în Brăila, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 17 iunie 2024 online, complet mai jos

După crima din Brăila, familia femeii este devastată de durere și regretă că nu a putut să o salveze din calea criminalului. Sora ei a făcut declarații terifiante, spunând că victima a încercat să fugă la mama ei, pentru a se proteja de bărbat, dar din nefericire nu a mai reușit să ajungă la timp.

”A fost omorâtă! A sunat la poliție exact când a început cearta, nu a apucat să vorbească cu polițiștii. A fost omorâtă! Poliția a fost pe acolo și nu au știut locația. Mama mea nu a văzut-o în ziua respectivă, ea a vrut să fugă la mama, dar n-a mai ajuns. (…)

Erau împreună de doi ani, nu erau căsătoriți. Eu nu am fost de acord cu relația lor pentru că știam că și pe fosta nevastă a înjunghiat-o și că am făcut șapte ani de pușcărie. Știam problemele lui”, a spus sora femeii ucise cu sânge rece în Brăila. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 17 iunie 2024 online.