Acces Direct 18 Aprilie 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 74

acces direct 18 aprilie 2024

Astazi aflam la acces direct 18 aprilie 2024 cum ca Ciprian și fosta lui iubită s-au despărțit pe când fetița lor avea doi ani. De atunci, copila a rămas în grija mamei. Doar că, nimeni din familia femeii nu ar fi avut grijă de fetiță, nici măcar cea care i-a dat viață. Bărbatul face acuzații grave la adresa fostei partenere și a bunicii materne.

Barbatul ne-a povestit că, deși nu are o situație financiară prea bună, încearcă să îi ofere, pe cât posibil, tot ce are nevoie fiica lui. Atunci când a venit la el în vizită, copila i-ar fi spus tatălui să nu o bată în repetate rânduri. Șocat, bărbatul a întrebat-o cine o lovește, atunci când i-a spus de bunica ei.

Acces direct 18 aprilie 2024 reluare

Ciprian spune că s-a plâns la fosta lui soție că fiica lor are vânătăi și a întrebat-o dacă este adevărat că fetița a fost bătută. În primă fază, femeia nu ar fi recunoscut, dar mai apoi, s-ar fi răzgândit, atunci când i-a mărturisit că și un alt nepot a fost bătut de bunica maternă.

„A spus că nu este adevărat. Am fost într-o seară în vizită acolo și ea are un nepot și l-am întrebat de ce e agitat copilul. Fosta mea prietenă mi-a recunoscut că nepotul este bătut de mamaie. Cred că are opt sau nouă ani. Copilul are ADHD (…) Fetița avea vânătăi”, a mai spus bărbatul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 aprilie 2024 online.

Irina, fosta iubită a lui Ciprian, are o versiune diferită a poveștii cu privire la episodul în care fiica lor ar fi fost bătută de bunica maternă. Femeia spune că a făcut mereu tot posibilul să îi ofere copilul o viață bună și liniștită, iar atunci când este la locul de muncă, mama ei are grijă de nepoată.

Un asistent de la DGASPC a fost acasă la mama fetiței, atunci când s-a constat că micuța nu a fost bătută. Irina se apără și spune că fostul iubit este încă deranjat de faptul că ea a ales să pună punct relației cu el, de aceea, ar fi spus că fiica lui este lovită de bunica maternă. Irina susține că își poate crește singură fiica și nu are nevoie de banii din partea fostului iubit.

Acces direct reluare din 18 aprilie 2024 online, complet mai jos

„În legătură cu bătaia pe care spune că i-o dă mama mea, poate răspunde doar domnul de la Asistența Socială, a venit și a făcut un proces verbal, constatând că nu este plin de vânătăi, așa cum susține Ciprian. Copilul meu este îngrijit și nu este un copil maltratat. A venit domnul de la Asistență Socială, s-a uitat pe corpul ei, a făcut poze , a vorbit cu ea, după care a făcut procesul verbal de constatare.

În momentul în care el m-a dat afară din casă, specific pentru că în cinci ani de concubinaj, doar eu am avut sursă de venit, și îi dădeam toți banii pe care îi aveam de la serviciu. Dacă nu, devenea violent”, a declarat Irina, fosta iubită a lui Ciprian, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 aprilie 2024 online.

Irina spune că, într-adevăr, Ciprian s-a implicat în creșterea fiicei, de aceea își dorește ca el să fie prezent în viața copilei. Femeia a povestit că a solicitat în instanță ca bărbatul să aibă dreptul la vizită.

„Vreau să păstreze legătura cu fetița și să aibă ore de vizită. Eu am cerut asta în instanță. Eu nu pot să mint că nu este un tată care își iubește copilul. Eu cred că fiecare tată își iubește copilul. Ne descurcam, pentru că eu aveam un serviciu destul de bun”, a mai spus femeia.