Acces Direct 19 Iunie 2024 Online Sezon 31 Episodul 113

acces direct 19 iunie 2024
Rareș de la acces direct 19 iunie 2024 are două fete în vârste de 5 și 12 ani, iar acum vrea să își crească singur și fiica cea mică, în condițiile în care fata cea mare este în grija lui de cum au decis să divorțeze. Bărbatul și soția lui sunt încă în proces de divorț și susține că încă partenera lui nu s-ar fi interesat de copii.

Acesta este din Bacău, este tatăl a doi copii și spune că nu mai are liniște de când mama fiicelor lui tot insistă ca mezina să rămână la ea. Fetița cea mică este în grija femeii, dar bărbatul susține că încă partenera lui nu se ocupă de creșterea copilului. O acuză că nu ar fi contribuit nici financiar la creșterea fiicei în vârstă de 12 ani.

Acces direct 19 iunie 2024 reluare

Baiatul spune că soția lui și-a luat fiicele, inclusiv pe fata ei dintr-o relație anterioară, și au decis să locuiască în alte parte. Doar că fiica lui de 12 ani l-ar fi sunat și i-ar fi spus că vrea să vină la el. Rareș susține că există și motive pentru care fata cea mare nu vrea să rămână la mamă, pentru că nu s-ar fi implicat deloc în creșterea ei, de aceea vrea să o ia și pe fata de 5 ani la el.

„Suntem în proces de divorț (…) Nu i-am prins, doar există o bănuială. Când a plecat de acasă, a plecat cu toate trei fetele, inclusiv cu a ei. Are o fată de 18 ani pe care a crescut-o tot cu mine de la patru ani și jumătate (…) Fetița cea mare, de 12 ani, m-a sunat că vrea să vină să locuiască cu mine și deja era la bloc. Vecinii deja o văzuseră (…) De atunci fetița este la mine. Eu știind că îi este greu, pentru că are un salariu mai micuț, este vânzătoare la o firmă, am acceptat tot timpul (n.r. să nu îi dea alocația copilului)”, a povestit Rareș, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 iunie 2024 online.

Rareș este convins că soția lui vrea să îi pună bețe în roate văzând că ambele fiice vor să rămână în grija lui, așa că, l-ar fi reclamat la Protecția Copilului pe motiv că aduce persoane necunoscute în casa în care stă cu fiicele.

Acces direct reluare din 19 iunie 2024 online, complet mai jos

„Nu contribuie cu nimic. Vă spun cu mâna pe suflet că nu face așa ceva (…) Fata mea are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește nimic. M-a reclamat la Protecția Copilului că eu aduc pe nu știu cine în casă, s-au săturat și cei de la Bacău de câte reclamații îmi face”, a mai spus bărbatul Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 iunie 2024 online.