Acces Direct 19 Martie 2024 Complet Sezon 31 Episodul 52

acces direct 19 martie 2024
Astazi la acces direct 19 martie 2024 aflam ca o femeie a ajuns să locuiască în aceeași casă cu soțul ei și cu amanta lui! Ioana se teme că ar putea intra în depresie, după ce a fost înșelată cu prietena ei cea mai bună. Ce a mărturisit ea, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Ioana, în vârstă de 47 de ani, a trăit o poveste de dragoste alături de soțul ei vreme de 24 de ani. Ei au împreună doi copii, de 16 și 21 de ani. Bărbatul nu a mai ținut cont de nimic, așa că și-a ascultat inima și a adus-o pe amantă să locuiască în casă cu ei.

Acces direct 19 martie 2024 reluare

Aceasta a aflat că soțul ei nu doar că o înșela, dar o făcea cu nimeni alta decât cu cea mai bună prietenă a ei. Într-un scenariu desprins parcă din telenovele, femeia și amanta soțului său împart acum același acoperiș!

Femeia a aflat de relația celor doi după ce l-a controlat pe bărbat în telefon. Ioana și-a dat seama că se întâmpla ceva ciudat, asta pentru că soțul ei începuse să vorbească urât cu ea după ce s-a întors de la muncă din Germania.

Cu atât mai mult, Ioana a ținut să precizeze că ea și fosta ei prietenă și-au crescut împreună copiii. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 martie 2024 online.

„Înainte de sărbătorile de iarnă, soțul a venit acasă, pe data de 10 decembrie, din Germania, de 8 ani lucrează acolo. (…) I-am căutat în telefon și i-am găsit mesaje. (…) Cu cea mai bună prietenă a mea, de familie! Își scriau mesaje de dragoste… Eu am făcut capturi de ecran să am dovezi. Prietena asta a stat la noi aici timp de 8 ani cu chirie (…) Cât a fost aici ne-am crescut copiii împreună”, a mărturisit Ioana, pentru Acces Direct.

Pentru că nu a mai putut să suporte tot ce se întâmpla, Ioana nu s-a mai putut abține și i-a spus soțului ei că a aflat de relația dintre el și prietena ei cea mai bună. Confruntat, bărbatul a spus că nimic nu este adevărat. Femeia a mers la poliție ulterior și a obținut ordin de restricție împortiva lui.

După scandal, la doar o zi distanță, Ioana s-a întors acasă și a fost surprinsă să o găsească în bucătărie pe amanta soțului ei!

„Pe 4 decembrie, s-a dus la soțul meu în Germania. (…) Când am intrat în casă, surpriză! Fosta mea prietenă, actuala amantă a soțului era în bucătărie, făcea cârnați cu porcul pe care îl tăiasem eu. (…) Nu le-am spus nimic, m-am dus în cameră la fată și după aia a continuat povestea. Ea a rămas în continuare acasă, în dormitorul nostru”, a adăugat femeia.

Acces direct reluare din 19 martie 2024 online, complet mai jos

Ioana nu a găsit nicio soluție, așa că nu i-a confruntat pe cei doi îndrăgostiți, care stau în dormitorul care era al ei. Femeia este nevoită să stea în camera fiicei sale. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 19 martie 2024 online.