Acces Direct 2 Mai 2024 Sezon 31 Episodul 79

acces direct 2 mai 2024
Antonia nu mai știe ce să mai facă la acces direct 2 mai 2024, după ce fiica ei de trei ani a fost răpită! Tânăra a făcut un apel disperat! Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct. Micuța ar fi fost luată de tatăl de 65 de ani.

Deși inițial spunea că nu o dorea pe fiica lui, acesta a recunoscut-o în mod legal, iar la ceva timp a decis să o răpească. De atunci, Antonia nu poate să își găsească liniștea.

Este important de precizat faptul că tânăra și tatăl fetiței aveau o decizie judecătorească pentru creșterea micuței. Fiica Antoniei are trei ani și opt luni, iar bineînțeles că are nevoie de mamă lângă ea. Tânăra și fostul ei partener au locuit în aceeași casă timp de 8 luni, iar lucrurile s-au stricat între ei în momentul în care ea rămas însărcinată.

Acces direct 2 mai 2024 reluare

Antonia recunoaște că bărbatul i-a spus de mai multe ori că el nu își mai dorește să devină tată. Cu toate acestea, el a început pe parcurs să fie un tată destul de implicat și grijuliu.

„El a vrut să fac un avort. (…) Am stat împreună vreo doi ani și ceva. Era un tată grijuliu, atent (…) Au fost probleme când fata era mai micuță și a zis că „Vrei să faci cununie cu mine din cauză că vrei să îmi iei banii”, i-am zis că nu e adevărat. Au început problemele să cadă una după alta. I-am spus (n.r. să se căsătorească)”, a mărturisit Antonia, pentru Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 mai 2024 online.

Bărbatul a fost căsătorit în trecut, căsnicie din care are alte trei fete.

Bărbatul a luat-o pe fetiță când Antonia era la spital. Acesta a mers la mama tinerei, a păcălit-o că ar fi vorbit cu ea să îi dea lui copilul.

„Atunci când eu am intrat în spital, el pur și simplu a prins o ocazie mai specială, s-a dus la mama mea, știind că e cu copilul și l-a luat”, a mai spus tânăra.

Acces direct reluare din 2 mai 2024 online, complet mai jos

Antonia a lăsat-o pe fiica ei la tată pentru două zile, însă a rămas șocată să vadă că era neîngrijită și a luat-o de la grădiniță, moment în care a anunțat și autoritățile. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 mai 2024 online.