Acces Direct 20 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 53

acces direct 20 martie 2024
Mariana, o femeie în vârstă de 46 de ani din București, acuză la acces direct 20 martie 2024 că fiica ei a fost ademenită de un cult religios. Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarmă! Iată ce a declarat aceasta la Acces Direct de la Antena Stars!

Aceasta este o femeie divorțată, care și-a crescut singură copila până la vârsta de 17 ani. Din vara anului trecut s-a produs o schimbare la fiica ei. Mama nu-și mai recunoaște fata și spune că de când a intrat într-un cult religios și a cunoscut anumite persoane, care ar fi escrocat-o, care i-ar fi luat bani mulți. Iată ce spune femeia despre toată povestea cutremurătoare!

Acces direct 20 martie 2024 reluare

În ediția de astăzi de la Acces Direct, Mariana a declarat că fiica ei s-a schimbat foarte mult în luna ianuarie a acestui an, când a intrat într-un cult religios. Ea a mărturisit că doi oameni din cult i-au luat banii pentru a cumpăra ochelari și au profitat de bunătatea sa.

„Din luna ianuarie, fata mea a întâlnit doi escroci, care se dau drept pocăiți, care îi cer bani. Fata a avut bani pe card, 31 de milioane, iar lor le-a luat ochelari fără acordul meu. Ea s-a pocăit pe 20 august, dar au fost toate bune și frumoase până în luna ianuarie. Ceilalți pocăiți spun că acești doi escroci sunt amanții fiicei mele”, a povestit femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 martie 2024 online.

Mai mult decât atât, femeia în vârstă de 46 de ani a precizat faptul că nu o deranjează că fiica ei se află în acest cult religios, însă este deranjată că aceasta le dă bani. Ei a ajuns să îi fie frică pentru ceea ce se întâmplă și a ajuns că fata ei la psihiatru.

Acces direct reluare din 20 martie 2024 online, complet mai jos

„Atunci când s-a pocăit era bine. Ea îmi spune că e bine și că o învață să fie cuminte. Era modernă și atunci când era pocăită, dar din ianuarie s-a produs schimbarea. Mi-a povestit că s-a găsit în mall cu niște frați, că a stat cu ei vreo două ore, iar după două ore a plecat acasă, ca să le cumpere ălora ochelari. Ei au pus-o să-și schimbe hainele, să poarte haine largi, batic pe cap. Ea acum se roagă foarte mult. Mie îmi e frică să-i mai dau bani, că ea se duce și le dă lor”, a mai adăugat aceasta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 martie 2024 online.

Mariana a mai spus că a ei copilă nu mai doarme, nu mai învață și nu mai afce nimic pentru ea, ci doar se roagă.

Ea a vorbit cu cei doi pocăiți, care i-au spus că fata ei a fost trimisă de Domnul la ei, astfel că nu se va retrage din cult și nu o vor lăsa în pace.