Acces Direct 21 Mai 2024 Complet Sezonul 31 Episodul 92

acces direct 21 mai 2024
Ibi ne povesteste la acces direct 21 mai 2024 cum a trăit foarte multe drame de-a lungul vieții sale. Femeia și-a pierdut bărbatul, socrii și copilul, apoi a ajuns să fie dată afară din casă de cumnata ei. Cu toate acestea, cumnata ei i-a lăsat un acoperiș deasupra capului, astfel că a lăsat-o să trăiască în grajdul familiei. După ce cumnata ei a murit, femeia a fost nevoită să o ia de la capăt. În aceste momente, ea trăiește o dramă și nu știe ce să mai facă. Iată ce a povestit aceasta la Acces Direct cu privire la povestea ei cutremurătoare de viață!

După ce a rămas văduvă, Ibi a fost dusă într-un grajd și forțată să stea acolo, ca să nu rămână pe străzi. Femeia în vârstă de 65 de ani este obligată acum să-și facă bagajele. Nepoata i-ar fi dat ultimatum!

Acces direct 21 mai 2024 reluare

Ibi a fost căsătorită timp de 23 de ani, iar după moartea soțului, ea a trecut prin momente cumplite. Cei doi au avut împreună un copil, însă, din nefericire, și acesta s-a stins din viață, iar ea a rămas singură.

Și socrii ei au murit, iar femeia a rămas „pe mâinile” nepoatei din partea partenerului ei de viață. Nepoata ei vrea acum să o dea afară și din grajd, deoarece urmează să vândă terenul și va dărâma tot de acolo. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 mai 2024 online.

Femeia în vârstă de 6 5de ani a mărturisit că nepoata ei, fiica surorii soțului ei, vrea să vândă tot terenul, iar pe ea să o dea afară din grajd. Ibi nu știe ce să mai facă, deoarece va rămâne pe străzi, sub cerul liber.

Acces direct reluare din 21 mai 2024 online, complet mai jos

„Nu am făcut succesiune pe averea soțului, pentru că nu am știut că trebuie. Mi-a făcut cumnata și a zis că un sfert din asta e a mea. Socrii, cât au trăit, au cumpărat o casă, ca să rămână la mine, dar nu a fost așa, că după moartea soțului a fost vândută casa. Pe mine m-au mutat unde e o bucătărie de vară, unde ținea soacra mea puii, iar dincolo, unde e camera mea, au fost vacile și se ținea grâul. Eu am amenajat aici! Vreau să mă lase să fie coliba asta a mea, atât”, a declarat ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 mai 2024 online.