Acces Direct 21 Martie 2024 Online Sezon 31 Episodul 54

acces direct 21 martie 2024
Mariana este revoltată la acces direct 21 martie 2024, după ce soția fratelui ei decedat ar fi încercat să pună mâna pe casa în care a locuit o bună perioadă cu bărbatul. Cumnata ei și-a refăcut viața la scurt timp după ce a rămas văduvă și are deja și un alt copil cu altcineva.

Fratele Marianei a murit în urmă cu mai mulți ani, iar între timp, văduva lui și-a refăcut viața. Cumnata are deja un al treilea copil cu un alt bărbat, iar acum ar avea pretenții la casa în care a locuit cu fratele Marianei.

Acces direct 21 martie 2024 reluare

Femeia provine dintr-o familie cu mai mulți copii, iar cel mai mic frate a murit în urmă cu mai mulți ani. Bărbatul și soția lui au locuit în casa părintească, împreună cu mama lor, o femeie în vârstă de 70 de ani. Acum, Mariana o acuză pe cumnată că vrea cu orice preț să o convingă pe soacra ei să îi lase ei locuința, chiar dacă și-a refăcut viața. Cumnata femeii are un copil de șapte ani cu un alt bărbat. Era însărcinată în patru luni atunci când soțul ei a murit.

„Locuiau cu părinții împreună. El a decedat și avea două fetițe, una de 11 ani și una mai mică cu trei ani. Avea opt ani. Ea era însărcinată când el a decedat. După ce a decedat, a ieșit la iveală că era însărcinată. Avea deja patru luni de sarcină. Nu era (n.r. însărcinată) cu el. Ea a spus singură, cu gura ei, că, în urmă cu trei ani, a trăit cu cineva de pe stradă, care nu avea soție, era singur bărbatul respectiv. A spus că se mărită cu el, că nu i-a decât băiatul cel mic cu ea, pentru că nu este al fratelui”, a declarat Mariana, invitată în platoul emisiunii Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 martie 2024 online.

Mariana mai spune că familia a aflat ulterior că fratele ei și cumnata au semnat un contract, de care cumnata ar fi uitat. Cei doi urmau să aibă grijă de mama bărbatului, doar că, lucrurile ar fi stat altfel. Femeii nu i-ar fi păsat nici de faptul că soțul ei a murit și nici de soacră, pe care ar fi vrut să o convingă să îi lase casa.

Acces direct reluare din 21 martie 2024 online, complet mai jos

Fiul cel mic al Elizabetei a murit în urmă cu șapte ani. Soția lui și-a refăcut viața la scurt timp după ce a rămas văduvă cu un alt bărbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuză că nu a avut grijă de ea, din contră i-a făcut bătrânețea un coșmar.

Elizabeta spune că a fost de acord de la început cu relația fiului ei cel mic cu femeia care avea să îi devină nora. Bătrâna a avut o relație bună cu ea, dar după moartea soțului, s-a schimbat radical și a ajuns chiar să o bată pe soacră.

Fiul cel mic al femeii și soția lui au semnat un contract, pe care ar fi trebuit să îl respecte. Cei doi urmau să primească locuința în care au stat împreună cu mama lor, dar în schimb, trebuiau să aibă grijă de bătrână. Fiul ei a murit în urmă cu șapte ani, iar soția și-a refăcut viața. Acum, soacra ei spune că nora nu s-a ocupat nici de ea, nici de cele două fiice, minore la acel moment, pe care le-a lăsat în grija ei.

Elizabeta mai spune că nora a uitat de ea după moartea soțului. Femeia ar fi ajuns să fie îngrijită de cele două nepoate, cu care are o relație apropiată și în prezent. Bătrâna a mai povestit că femeii nu i-a păsat de ea după ce s-a întors de la spital, în perioada pandemiei de COVID-19, și că singura alinare a găsit-o alături de nepoatele ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 21 martie 2024 online.