Acces Direct 22 Februarie 2024 Sezon 31 Episodul 34

acces direct 22 februarie 2024
Părinții unei adolescente în vârstă de 14 ani sunt disperați la acces direct 22 februarie 2024 și vor să-și salveze fiica. Aceasta este victima violenței din partea unor tineri, iar autoritățile nu au făcut niciun pas pentru soluționarea cazului.

O adolescentă de 14 ani este victima unor tineri de câteva luni. Fata a fost lovită în repetate rânduri, arsă cu țigara și obligată să se drogheze, conform spuselor părinților. Aceștia au văzut mai multe urme de vânătăi, însă, copila nu a putut să le spună calvarul prin care trece, din cauza fricii.

Acces direct 22 februarie 2024 reluare

Părinții au încercat să o protejeze pe fiica lor, iar, la un moment dat, au găsit-o leșinată, lângă școala dezafectată, unde se jucau mai mulți copii.

”În urmă cu șapte-opt luni am văzut că fata este mai traumatizată, dar nu ne spunea acasă nimic din ce se întâmpla cu ea pe drum. La un moment dat a venit udă pe pantaloni și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Atunci a început să plângă și am început să luăm măsuri. Mi-a zis că doi adolescenți o băteau, o punea să bea un drog, să fure din magazine și să fure bani din casă să le ducă lor.

Aceste incidente se întâmplau în școală (nr. clădirea dezafectată) sau în drum spre casă. O ardeau cu țigara, îi dădeau substanțe interzise, a leșinat, de multe ori nu știa ce era cu ea. Noi am mers pe urmele fetei și am văzut stând lângă școală, fiind inconștientă și tremura”, au povestit părinții tinerei la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 februarie 2024 online.

Cu toate că părinții au făcut demersurile necesare pentru ca fiica lor să fie salvată, poliția nu s-a împlicat în acest caz. Se pare că oamenii legii îi cunosc pe adolescenți, dar nu pot să facă nimic pentru a-i face să se liniștească. Ba mai mult, le-au spus părinților îngrijorați că le vor da amendă dacă îi deranjează.

”Am mers la medic, la psiholog, psihiatru, apoi la poliție. Domnii ne-au spus că știu despre adolescenți, dar nu pot să le facă nimic. Există niște probe la alți adolescenți, dar dacă autoritățile se vor impune, atunci le voi spune. Am sunat la poțitie, dar nu au făcut nimic. Au zis că ne dau amendă dacă îi mai punem pe drumuri”, au mai adăugat părinții.

Acces direct reluare din 22 februarie 2024 online, complet mai jos

Situația părinților a căror fiică a fost drogată șo lovită în repertate rânduri se complică. Mama unuia dintre presupușii agresori a decis să-și spună părerea cu privire la cazul prezentat la Acces Direct. Femeia neagă toate acuzațiile și afirmă că cei doi își doresc să devină cunoscuți cu ajutorul emisiunii.

După ce părinții unei adolescente au mărturisit drama prin care trece aceasta, mama unuia dintre presupușii agresori a ieșit la atac. Mariana Rusu conisderă că sunt doar minciuni, iar fiul ei nu ar fi putut să facă astfel de lucruri, fiind mereu ajutorul mamei sale.

Situația dintre Mariana Rusu, mama unui dintre presupușii agresori și părinții fetei de 14 ani devine tot mai tensionată. Femeia declară că cei doi vor să apară la televizor, motiv pentru care au mai cerut ajutorul emisiunii și în urmă cu câteva luni, pentru o altă situație din viața lor.

Aceasta a făcut acuzații grave, spunând că părinții adolescentei se droghează și că sunt persoane conflictuale. S-ar fi certat cu mai multe persoane din sat, astfel că au ales să devină mai cunoscuți prin alte metode.

Mariana Rusu își apără fiul și este dispusă să meagă până în pânzele albe pentru el. Femeia susține că adolescentul în vârstă de 14 ani nu ar avea timpul necesar pentru a merge la joacă și a provoca incidente neplăcute, fiind muncitor în curtea familiei. Băiatul are grijă de două vaci și mereu o ajută pe mama sa la diferite treburi care sunt necesare.

Mama tânărului a încercat să vorbească cu victima, dar fata nu i-a răspuns la nicio întrebare. Părinții mărturisesc să adolescenta s-a ascuns și față de ei o perioadă îndelungată și a preferat să nu le spună despre chinurile la care este supusă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 februarie 2024 online.