Acces Direct 25 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 74

acces direct 25 aprilie 2024
Rândunica, fiica unui bulibașă din Galați, trăiește un adevărat calvar la acces direct 25 aprilie 2024 de când a plecat de acasă. A decis să își părăsească soțul, cu care a fost căsătorită cu forța, după ce ar fi fost bătută de mai multe ori de el. Bărbatul a reacționat în direct, în urma acuzațiilor grave ale Rândunicii.

O familie din Galați încearcă să o aducă acasă pe Rândunica, după ce aceasta a decis să lase tot în urmă și să plece în lume. Nu a luat această decizie la întâmplare, ci după ce ar fi trecut prin agresiuni fizice în familia ei. A fost căsătorită cu un bărbat pe care l-ar fi ales părinții ei și ar fi trăit după dorințele altora.

De când a plecat de acasă, familia ei ar face tot ce ar putea să o convingă să se întoarcă sau să o aducă cu forța.

Rândunica știe toate aceste lucruri, dar refuză să mai ajungă în aceeași familie în care ar fi avut de suferit. Între timp, femeia și-ar fi găsit un alt iubit, alături de care își dorește să aibă o viață liniștită.

Însă, din cauza încercărilor familiei sale de a o aduce acasă, nu poate să își continue viața liniștită. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințări, astfel că Rândunica a decis să își spună povestea la televizor și să spere că lucrurile se vor rezolva, în cele din urmă.

Acces direct 25 aprilie 2024 reluare

”În urmă cu mult timp, am fost promisă de tatăl meu, el fiind bulibașa romilor din Ivești, Galați. Eu m-am îndrăgostit de acel băiat, pe care l-am cunoscut pe Facebook, și am decis că este mai bine să plecăm, pentru că viața mea era în pericol. Din obișnuință, având și doi copii în timpul acesta în care am fost împreună, au intervenit problemele, ca în orice căsătorie.

La început era totul okay, până să apară gelozii extreme, certuri, bătăi, mama lui se băga tot timpul între noi. Eu nu aveam fericire în acea casă. De doi ani mă teroriza în fiecare seară, se culca lângă mine. Mama știa foarte bine ce se întâmplă. La toate hainele mi-a dat foc”, a declarar Rândunica, la Acces Direct.

Rândunica a făcut dezvăluiri revoltătoare la Acces Direct, astfel că fostul ei soț a decis să se apere în direct și să spună partea lui de poveste.

Bărbatul contrazice toate acuzațiile și a declarat că este dispus să o lase să locuiască alături de un alt bărbat, dacă acest lucru o face pe ea fericită. subiecte. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 aprilie 2024 online.

Actualul iubit al ei a reacționat după acuzațiile lui Istrate și a spus că nimic din ce a declarat nu este adevărat. Bărbatul ar fi îndrăgostit de Rândunica și și-ar dori să își continue relația cu ea.

Acces direct reluare din 25 aprilie 2024 online, complet mai jos

Narcis a fost victima unui bărbat periculos, care l-a bătut crunt în apropierea unui club și l-a lăsat mutilat pe viață. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tânărul vrea să se facă dreptate, iar agresorul său să plătească pentru ce a făcut. Narcis și mama lui au făcut declarații îngrozitoare.

Un tânăr din Giurgiu a suferit cumplit după o noapte petrecută la o petrecere. Crezând că se va distra alături de prietenii lui, Narcis nu a stat pe gânduri și a plecat în club.

Însă, totul a luat o întorsătură neașteptată, când a ajuns victima unui bărbat agresiv, care l-a bătut crunt. Narcis are răni pentru tot restul vieții.

Narcis și mama lui vor să facă dreptate. Ultimii doi ani au fost un calvar pentru familia lor, după incidentul halucinant de la petrecerea în care Narcis a fost mutilat. Un bărbat i-a provocat răni grave lui Narcis, care l-au lăsat mutilat pentru tot restul vieții.

Chiar dacă au trecut deja trei ani de la scandal, agresorul nu ar fi plătit pentru ce a făcut, iar acum ar amenința întreaga familie. Mama lui și Narcis și-au propus să facă tot ce este posibil pentru a clarifica situația, astfel încât să se ia măsuri în cazul său.

Agresorul ar fi un bărbat bogat din Giurgiu, care i-ar amenința pe părinții lui Narcis. Familia lui a trăit un adevărat calvar atunci, dar și acum. Mama lui Narcis a făcut acuzații grave la adresa afaceristului, mai ales în ceea ce privește modul în care își câștigă banii.

Narcis a avut răni foarte gave și a fost nevoie să petreacă 90 de zile de îngrijiri medico-legale. Acest lucru reprezintă o infracțiune foarte gravă, care se pedepește pe măsură. Narcis și familia lui își doresc să se ia măsuri, pe baza documentelor pe care le au și care ar confirma toate acuzațiile lor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 aprilie 2024 online.