Acces Direct 25 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 56

acces direct 25 martie 2024
Sebi, un bărbat în vârstă de 50 de ani, ne spune astazi la acces direct 25 martie 2024 cum ca a fost părăsit de logodnică, după doar trei zile. Acesta i-a achiziționat un inel în valoare de peste 1.0000 de euro, dar nu avea de unde să știe să tânăra va dispărea din viața sa la scurt timp după luarea deciziei.

Barbatul trece prin momente grele, după ce și-a pierdut logodnica și câteva mii de euro. Bărbatul a sperat că își găsește viitoarea soție pe internet, dar tânăra i-a dat țeapă și a fugit după ce a primit 6.000 de euro.

Acces direct 25 martie 2024 reluare

Invitatul din această seată la Acces Direct a sperat să-și găsească fericirea în brațele unei tinere de 20 de ani. După un mariaj eșuat, acesta și-a dorit să se recăsătorească. După câteva mesaje pe rețelele de socializare, cei doi s-au cunoscut și tânăra i-a cerut să se căsătorească, încă de la prima întâlnire.

Sebi, în vârstă de 50 de ani, i-a pus inelul pe deget iubitei sale mai tinere, la scurt timp după ce s-au cunoscut. Prețul a fost unul impresionant, iar bărbatul a fost încântat să facă un astfel de gest pentru partenera sa. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 martie 2024 online.

”Eu i-am dat mesaj că am găsit-o pe un site, apoi ne-am văzut seara. M-a întrebat dacă vreau să o iau de soție. M-a cerut la soț de la prima întâlnire, iar a doua zi ne-am văzut în centru. Am mers la un magazin de bijuterii și i-am cumpărat inel de logodna, am dat 1.000 de euro pe el. A văzut că aveam bani pe card, s-a uitat la sold”, a povestit Sebi la Acces Direct.

Sebi a picat în capcana tinerei de 20 de ani și a pierdut o sumă frumoasă de bani. Bărbatul a mers să se întâlnească cu familia fetei, iar bunica ei a fost de acord cu cererea în căsătorie. Pentru a putea face marele pas, femeia trebuia să divorțeze de un presupus soț, motiv pentru care a cerut 6.000 de euro.

După ce a făcut plata în contul iubitei, sumăpe care i-a oferit-o la partaj presupusului soț, Sebi nu a mai știe nimic de ea. Deși a căutat-o o perioadă, tânăra a blocat toate căile de acces și nu i-a mai răspuns.

Acces direct reluare din 25 martie 2024 online, complet mai jos

„A zis că are nevoie de 6.000 de euro pentru partaj să divorțeze de soțul ei. După ce i-am trimis 6.000 de euro, nu mai răspundea la telefon,nu nimic. M-a blocat complet. I-am trimis doar un mesaj în care i-am spus să-mi dea banii înapoi. A zis că nu are cine ce să-i facă. Am reclamat-o la poliție, iar în doi ani am primit o scrisoare că dosarul e în proces”, a mai spus bărbatul la Acces Direct. Vizionati aici mai jos emisiunea acces direct complet 25 martie 2024 online.