Acces Direct 26 Ianuarie 2024 Online Sezonul 31 Episodul 15

acces direct 26 ianuarie 2024
Familia Xeniei este revoltată la acces direct 26 ianuarie 2024, după ce aceasta a plecat de acasă și și-a părăsit copiii și soțul, pentru iubitul secret. Cumnata ei este revoltată și a dezvăluit, la Acces Direct, toate detaliile pe care le are despre relația extraconjugală și pasiunile femeii!

O familie trece printr-una dintre cele mai grele încercări ale vieții, după ce Xenia a plecat de acasă în mod neașteptat.

Cumnata ei a fost cea care a ales să spună public povestea familiei lor și a exprimat cât de revoltată este, în urma lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă. Xenia este hotărâtă să lase tot pentru noua relație.

Acces direct 26 ianuarie 2024 reluare

Relația Xeniei cu soțul ei a început să se degradeze treptat, după ce ea s-a îndrăgostit de un alt bărbat pe rețelele de socializare. Bărbatul a aflat de la cunoștințe că acest bărbat există în viața ei. În cele din urmă, femeia a plecat de acasă și și-a lăsat copiii și întreaga familie. Cumnata ei a spus că Xenia a plecat, după ce soțul ei mers la muncă.

Aceasta își petrecea mult timp pe TikTok și nu mai pot să comunice cu ea, căci i-a blocat pe toți membri din familie pe rețelele de socializare.

Cumnata ei a spus că a vorbit cu Xenia doar când a deblocat-o și a întrebat-o, de mai multe ori, de copiii ei. Aceasta este revoltată și vrea să facă dreptate.

Marcel, soțul Xeniei, știa că este înșelat și a aflat că soția lui are un iubit de la oamenii care îi cunoșteau, după ce au văzut un TikTok în acest sens.

Bărbatul a rămas cu cei doi copii și continuă să îi îngrijească singur. Marcel a pus la îndoială modul în care avea Xenia grijă de cei mici. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 ianuarie 2024 online.

După ce a ascultat acuzațiile soțului și cumnatei sale, Xenia a răbufnit și și-a exprimat revolta! Mama acuzată că și-a părăsit copiii și familia pentru iubitul ei a decis să spună cum ar fi fost situația, de fapt, și care ar fi fost motivul pentru care ar fi plecat!

Cumnata Xeniei a făcut publică povestea familiei sale, după ce ea ar fi plecat de acasă pentru a trăi alături de noul iubit și și-a lăsat în urmă soțul și copiii.

După o mulțime de acuzații, inclusiv de infidelitate, Xenia a decis să nu lase lucrurile neclarificate și a răbufnit cu acuzații la adresa familiei din care a plecat!

Acces direct reluare din 26 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Xenia a fost foarte deranjată de atitudinea cumnatei și a soțului ei, spunând că, de fapt, nu s-ar mai fi simțit bine alături de el.

Femeia a exprimat și faptul că și familia lui ar fi fost vinovată pentru eșecul din relația lor. Xenia a spus că a avut parte de oameni reci, în compania cărora nu s-ar fi simțit așa cum și-ar fi dorit.

Mama a spus că nu a fost niciodată susținută de soțul ei, iar acest lucru ar fi afectat-o. De asemenea, a precizat că, de fapt, nu ar fi dispărut, căci toată lumea ar fi știut unde se află, căci ar fi primit adrese. Xenia a făcut acuzații dure la adresa soțului și familiei lui! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 ianuarie 2024 online.