Acces Direct 26 Martie 2024 Complet Sezon 31 Episodul 57

acces direct 26 martie 2024
Astazi la acces direct 26 martie 2024 vorbim despre Ramona și Vali care au rămas fără cei trei copii ai lor! Acum s-au împăcat și vor să își recupereze micuții, după ce au ajuns la Protecția Copilului! Cei doi încearcă, prin intermediul Acces Direct, să convingă autoritățile să le dea copiii înapoi. Iată de la ce a pornit totul!

Doi părinți din Buzău trec prin momente grele, după ce copiii lor au fost preluați de Protecția Copilului! Ei au ajuns acolo după ce Vali a reclamat-o pe iubita lui și, implicit, mama lor, că i-a părăsit.

El și Ramona au ajuns, în cele din urmă, la o înțelegere, motiv pentru care vor să continue să își crească copiii.

Problemele au început în familia celor doi în urma unui conflict din familie. Ramona a decis să îl părăsească pe Vali și să plece la mama ei, după o lungă perioadă în care s-au certat din cauza geloziilor. Din dorința de a-l învăța o lecție, mama copiilor i-a lăsat în grija lui Vali și a plecat din casă.

În urmă cu aproape doi ani, copiii au ajuns pentru prima dată la centrul de plasament. Ramona a recunoscut că i-a fost infidelă lui Vali și a plecat cu un alt bărbat. Din cauza problemelor care i-au pus la încercare răbdarea, bărbatul a reclamat-o la Protecția Copilului, iar autoritățile i-au luat pe aceștia în grija lor.

De această dată, cei doi au ajuns în același punct, în imposibilitatea de a-și recupera copiii, după ce au ajuns a doua oară la centrul de plasament.

Ramona și Vali nu ar putea să își recupereze copiii de la centrul de plasament din cauza unui asistent maternal, care ar vrea să îi adopte.

Cei doi s-ar lupta cu autoritățile și spun că, deși au toate condițiile necesare pentru creșterea lor, nimeni nu le acordă o a doua șansă pentru a-i lăsa să îi crească.

Acces direct 26 martie 2024 reluare

Apar detalii înfiorătoare despre crima din Timișoara! În ziua în care Andreea a fost ucisă de Mirel, în apartamentul în care loicuia a fost mai multă acțiune decât de obicei. Iată ce persoane au fost la locul crimei și cine a descoperit cadavrul Andreei.

Andreea a fost ucisă cu sânge rece de Mirel, în urmă cu câteva zile. Studenta se pregătea să plece acasă, în Gorj, însă nu a mai apucat.

De această dată au apărut noi informații despre cum a ieșit totul la iveală și cine a descoperit trupul neînsfulețit al studentei, la puțin timp după ce Mirel i-a luat viața.

Mirel a ucis-o pe Andreea cu zeci de lovituri de cuțit, în apartamentul în care locuia. După ce a comis crima și a încercat să își șteargă urmele, Mirel a plecat de acasă și nimeni nu a putut să mai ia legătura el. Între timp, sora lui a ajuns în apartament și și-a petrecut acolo aproximativ o oră.

La un moment dat, a sesizat că una dintre ușile de la camere nu mai avea clanță, astfel că i-a cerut ajutorul unei prietene pentru a-i aduce un patent, cu care să deschidă ușa. Fără succes, însă. Între timp, sora lui Mirel a plecat de acasă și a revenit în jurul orei 18.00.

Tânăra s-a întâlnit cu verișoara ei și cu un alt băiat în fața blocului din Timișoara și le-a spus că nu poate să deschidă o ușă din apartament, căci nu mai are clanță, dar nici nu poate să ia legătura cu Mirel sau cu Andreea.

Cei trei au intrat în apartament, iar sora lui Mirel s-a panicat și a șoptit în fața camerei care avea ușa blocată, întrebând-o pe Andreea dacă este acolo. Atât verișoara, cât și prietenul ei au încercat să deschidă ușa camerei, dar nu au reușit. Verișoara și prietenul ei au plecat din apartament, căci se grăbeau.

După câteva momente, în apartament a ajuns și prietena surorii lui Mirel, iar împreună au reușit să dechidă ușa camerei și să facă descoperirea șocantă. Prietena surorii lui Mirel a alertat autoritățile, iar astfel a început o întreagă anchetă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 martie 2024 online.

A fost făcută publică și declarația lui Mirel, tânărul care a ucis-o pe Andreea. Criminalul a recunoscut că a înjunghiat-o pe iubita lui după ce ea i-a spus că vrea să se despartă de el.

Acest lucru l-a enervat foarte tare, astfel că a mers în bucătărie și a luat două cuțite din bucătărie.

Acces direct reluare din 26 martie 2024 online, complet mai jos

”Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa.

Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin”, se arată declarația din Rechizitoriul procurorilor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 martie 2024 online.