Acces Direct 27 Iunie 2024 Sezon 31 Episodul 119

acces direct 27 iunie 2024
Claudia spune la acces direct 27 iunie 2024 că nu a plecat de acasă, chiar dacă a fost bătută de mai multe ori de soț, pentru că și-a dorit să țină familia unită, iar copiii să aibă un tată. Doar că, în timp, lucrurile ar fi degenerat. Episoadele în care ar fi fost bătută s-ar fi repetat și ar fi devenit o normalitate în familia lor, martori fiind și cei cinci copii, dintre care acum doi sunt majori.

Claudia și soțul ei au împreună cinci copii. Doi dintre ei sunt acum majori, iar cei trei minori aveau vârste fragede atunci când au asistat pentru prima dată la episoadele violente. A plecat de acasă pentru o perioadă, dar s-a întors sperând că soțul s-a schimbat.

Acces direct 27 iunie 2024 reluare

Claudia spune că a trăit un coșmar în anii în care a trăit sub același acoperiș cu soțul ei. La un moment dat, și-a făcut curaj și a mers la poliție, doar că i s-a cerut să aducă un martor care să susțină că femeia a fost bătută. Cum episodul violent avusese loc în casă și nu avea martor, s-a întors acasă, atunci când soțul s-a comportat ca înainte.

„A zis poliția să aduc martor și eu am spus pe cine? În momentul în care vedea că eu încui ușa acolo, nu cu cheia, a intrat și m-a luat la bătaie și dacă poliția a zis să aduc martor, eu m-am întors acasă. A fost o perioadă bine, după a început iar. Mi-era rușine și de vecini și am așteptat să se facă copiii mai mari (…) Din 2010 până în 2015 am mai stat. Dezastru (n.r. viața ei în cei cinci ani)”, a declarat Claudia, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 iunie 2024 online.

În decembrie 2014, după un nou episod violent, a plecat împreună cu copiii la Deva, în speranța că va putea rămâne la un centru dedicat victimelor violenței în familie. Nu a fost primită acolo nici ea, nici copiii, ci doar a fost emis un ordin de restricție, despre care femeia spune că soțul l-a încălcat, asta pentru că locuiau în același bloc.

Acces direct reluare din 27 iunie 2024 online, complet mai jos

„Am mers la Deva și nu mai aveau locuri libere. În decembrie 2014 am fost și au zis că nu mai au locuri libere pentru mine și copilași și atunci mi s-au făcut niște hârtii și l-am dat în tribunal și s-a emis un ordin de restricție (…) S-a mutat de la etajul patru la etajul trei (…) Locuiam în același bloc. Era locuința mea, el stătea la un vecin la etajul trei”, a mai povestit femeia. aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 iunie 2024 online.