Acces Direct 27 Martie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 58

acces direct 27 martie 2024
O femeie ne destainuie la acces direct 27 martie 2024 ca a fost păcălită de socri să muncească în Italia pentru a face o casă alături de soțul ei. Cei doi nu s-au ales cu nimic, după 16 ani de stat în străinătate. Ba chiar mai mult, ei au ajuns să fie dați afară din vilă. Ce a mărturisit Mihaela, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Mihaela a avut o relație foarte bună cu socri ei cât timp a trimis bani acasă, însă lucrurile s-au stricat și au apărut conflictele pe parcurs. Femeia și soțul ei ar fi cheltuit pentru vila respectivă aproximativ 235.000 de euro.

Acces direct 27 martie 2024 reluare

Mihaela a mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct, că socrii nu au mai fost de acord să le dea nimic, deși inițial le-au promis că vor trece totul pe numele lor. Cei doi au trimis în toți acești ani salariile în România, având încredere în părinții bărbatului.

„Acum locuiesc cu chirie într-o garsonieră (…) Am muncit în Italia timp de 16 ani pentru o casă pe care am construit-o pe terenul socrilor, care ei, practic, ne-au spus să mergem să muncim, că ei ne vor crește copilul (…) Nu au mai vrut să semneze acele acte, au zis că nu ne mai dau nimic. (…) Toți banii îi trimiteam”, a mărturisit Mihaela, pentru Acces Direct.

Femeia a trecut prin clipe grele din cauza socrilor săi. Mihaela susține că are înregistrări cu tatăl soțului ei când îi vorbea urât. Cu atât mai mult, ea ar fi fost și lovită de câteva ori de bărbat, motiv pentru care a cerut ordin de protecție, însă nu a obținut decât pentru o zi. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 martie 2024 online.

După ce s-a întors din străinătate, femeia a construit un salon la etajul unu vilei pe care a construit-o. Mihaela susține că ea și socrii ei nu au discutat să facă locuința pe numele lor, ci a fost vorba ca aceștia să le ofere terenul, iar ei să facă acolo vila, ca mai apoi să o treacă pe numele ei și a soțului ei, fiul lor.

Cu toate acestea, lucrurile nu au stat așa. Ba chiar mai mult, socrii le-au luat și mașina, după ce le-a promis că le vor face acte când se vor întoarce în România. Cei doi aveau dreptul să meargă cu autoturismul când veneau în țară numai cu un contract, care era valabil timp de un an.

Acces direct reluare din 27 martie 2024 online, complet mai jos

„Mașina a fost luată tot în Italia, în rate, de mine și de soțul meu, unde am împrumutat 15.000 de euro din bancă. Am cumpărat mașina, în 2007, în iunie, iar la sfârșitul lui noiembrie, tot în 2007, a venit socrul meu în Italia și a spus că va lua el mașina să o înscrie în România, că se plătea taxa aia de 2.000 de euro (…)

Nu a mai vrut să o înscrie pe numele nostru, iar în fiecare an, să putem circula cu mașina, că doar noi doi am circulat cu această mașină, ne făcea contract valabil un an de zile”, a adăugat femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 martie 2024 online.

În cele din urmă, femeia a făcut o apartamentare, însă cu multe certuri, în anul 2019.