Acces Direct 29 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 76

acces direct 29 aprilie 2024
O tânără mamă este disperată la acces direct 29 aprilie 2024! Femeia povestește că a avut o relație cu un bărbat pe nume Marian din 2019 și locuiau împreună în Anglia. Când a rămas însărcinată, soțul i-a propus varianta să se întoarcă în țară și să locuiască alături de mama lui, ceea ce s-a și întâmplat. Atunci a început, de fapt, coșmarul Loredanei.

După ce femeia a venit în țară, în casa mamei lui Marian, au început discuțiile, certurile și abuzurile din partea soacrei, care pare că nu și-ar fi dorit ca fiul ei să aibă o relație cu Loredana. Tânăra mamă, aflată în proces de divorț, este disperată pentru că, spune ea, copilul nu are nicio relație cu bunica din partea tatălui și nici cu tatăl său, iar aceștia vor să o ia la ei.

Acces direct 29 aprilie 2024 reluare

Poveste de dragoste cu final nefericit. Loredana susține că cel care îi este încă soț în acte ar avea deja o relație cu o altă femeie. Loredana și-a spus întreaga poveste în ediția de astăzi a emisiunii Acces Direct.

“Am 29 de ani și locuiesc în Bihor. Sunt în divorț, procesul durează de doi ani. Pe data de 17 septembrie 2021 am avut prima înfățișare la proces, el a încercat să îmi ia copilul. Mi s-a spus că sunt că nu am cu ce să o cresc, că sunt muritoare de foame, mi-a jignit întreaga familie, pe mine la fel.”, spune Loredana. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 aprilie 2024 online.

Tânăra povestește că s-a cunoscut cu Marian în anul 2019.

“Eu locuiam în Olanda pe vremea aia, el era în Franța, și ne-am cunoscut pe Facebook. Ne-am scris, ne-am întâlnit, am ieșit la o cafea și am început să ne cunoaștem. În noiembrie ne-am mutat împreună în Anglia. În luna martie am avut ultima menstruație. În momentul în care i-am spus că îmi întârzie menstruația mi-a spus că asta ar fi o problemă.”, mai spune Loredana.

Femeia susține că în primă fază, când a aflat că va deveni tată, nu a părut deloc încântat, ba chiar nu i-ar mai fi vorbit. Ulterior, după ce a purtat o conversație cu mama lui, și-a schimbat starea.

“Apoi când a aflat că va fi tată a părut că e cel mai fericit. (…) A insistat să merg în România să nasc acolo, să stau la el, la mama lui, să renovăm casa și mi-a promis că în maxim un an de zile o să vină și el. M-am întors în țară în luna iunie. (…) Am început să renovez casa.”, mai spune tânăra.

Loredana susține că atâta timp cat a fost în casa soacrei a fost pusă să facă diverse lucruri deși era însărcinată.

Acces direct reluare din 29 aprilie 2024 online, complet mai jos

“Când le-am zis nu la un moment dat după ce am născut ai ieșit mare scandal. Fetița mea avea peste două luni și deja începuse mânca câmpului și trebuia să mă duc să duc azotul.”, a mai spus aceasta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 aprilie 2024 online.