Acces Direct 29 Februarie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 39

acces direct 29 februarie 2024
Paula și Georgeta sunt în „război” la acces direct 29 februarie 2024 de când mama lor a murit. Femeia și-a dorit mult ca fiicele ei să se înțeleagă cu privire la avere, dar în prezent sora mai mică spune că s-a trezit că toată averea urmează să fie vândută.

Paula și Georgeta au ajuns la un conflict de proporții, după ce mama lor a murit. Femeia a lăsat cu limbă de moarte că își dorește ca fiicele ei să împartă averea în mod egal, dar în prezent sora mai mică spune că s-a trezit că o parte din lucruri au fost luate din apartament, ca mai apoi să afle că sora mai mare vrea să vândă casă.

Sora mai mică spune că până să moară mama lor nu au existat probleme, dar în schimb, au apărut discuții după ce femeia a decedat. Părinții nu au lăsat în scris cum își doresc să fie împărțită averea. Acum, sora mai mică a mai declarat că s-a trezit că lucrurile din casă au fost luate, ea fiind în tot acest timp în Austria.

Acces direct 29 februarie 2024 reluare

„Conflictul a început în urmă cu trei ani, atunci când am făcut o reclamație la poliție, pentru că avea cheia de la apartament și a fost și a luat toate lucrurile. O parte le-a dus la țară, iar o parte nu știu ce a făcut cu ele, că nu le-am mai găsit. Apartamentul este unde am copilărit, am crescut, iar casa de la țară este dobândită de părinții mei. Tatăl meu a vrut să cumpere acolo, în amintirea bunicii, pentru că tatăl meu a rămas orfan și în amintirea bunicii a vrut să cumpere ceva”, a declarat sora mai mică.

Acum, Paula a declarat că Georgeta își dorește să vândă apartamentul, în timp ce mama lor ar fi vrut ca bunurile să fie împărțite în mod egal. În același timp, Paula a mai declarat că sora ei nu s-a ocupat de părinții lor până să moară. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 februarie 2024 online.

„Sora mea locuia în altă parte, puțin după decesul tatălui a renunțat și a venit la țară și după s-a retras de tot la țară (…) De la decesul tatălui, până când m-am mutat eu acolo, apartamentul a fost liber, nu a locuit nimeni acolo”, a mai spus femeia, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 29 februarie 2024 online, complet mai jos

Paula și Georgeta se acuză reciproc că nu au avut grijă de părinți, până când au murit, iar acum au ajuns să se certe pe tema împărțirii averii. Paula o acuză pe sora mai mare că a vrut să vândă apartamentul, asta după ce a luat din locuință o parte din lucruri, în timp ce Paula se afla în Austria.

De trei ani, Paula și Georgeta nu reușesc să ajungă la un numitor comun, asta după ce mama lor a murit și trebuia ca averea să fie împărțită. Paula o acuză pe sora mai mare că și-a dorit ca ea să rămână cu toată averea, chiar dacă mama lor ar fi lăsat un bilet în care spunea că este bine ca împărțirea să se facă în mod egal.

Geta are o variantă diferită față de cea a Paulei și spune că ea a fost cea care s-a ocupat de mama lor când femeia a murit probleme de sănătate serioase. Sora mai mare o acuză că nu s-a interesat de mama lor, iar acum are pretenții, în opinia ei nejustrificate, la avere când nici măcar de înmormântare nu s-ar fi ocupat.

Paula spune că mama lor a lăsat un bilet, în care își roagă fiicele să nu se împartă pe avere, ci să ajungă la un numitor comun, fiind doar ele două moștenitoarele. Geta, în schimb, spune că a avut loc succesiunea la notar și că a fost îndreptățită să ia lucrurile din apartament, iar despre Paula susține că nu a investit în acea casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 februarie 2024 online.