Acces Direct 29 Mai 2024 Reluare Sezon 31 Episodul 98

acces direct 29 mai 2024
Familia Raisei nu își poate reveni din șoc la acces direct 29 mai 2024 de când au aflat că fiica lor a fost găsită moartă. Părinții ei vor să se facă dreptate, indiferent despre cine se va dovedit că este vinovat. Cei doi nu cred că verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși că există și altcineva implicat.

Părinții Raisei sunt în stare de șoc de când au aflat că fiica lor a fost găsită moartă la câțiva metri de casă. Familia vrea să se facă dreptate, iar cei doi spun că nu au avut încă timp să stea de vorbă cu cei care erau de față atunci când a dispărut copila.

Acces direct 29 mai 2024 reluare

Părinții Raisei au refăcut ultimele minute dinainte ca fetița să dispară, atunci când micuța era în curte împreună cu alți copii. Bunica ei maternă ar fi plecat pentru câteva secunde din curte, iar când s-a întors, copila nu mai era. Părinții ei au ajuns astăzi în România din Spania și să se pregătesc acum pentru înmormântare.

„Ne-au povestit cum s-a întâmplat cu fetița, că a intrat acolo în curte la 11.45 și în termen de 20, 25 de minute, jumătate de oră, nu s-a mai găsit fata (…) Azi dimineață la ora 09.00 am ajuns”, a declarat tatăl Raisei, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 mai 2024 online.

Părinții Raisei au mai declarat că, din spusele rudelor, în curte, se afla și copilul de 15 ani, verișorul micuței, cel care în momentul de față este principalul suspect în cazul morții ei.

Acces direct reluare din 29 mai 2024 online, complet mai jos

„Era nepotul meu de 15 ani, era nora surorii mele și băiatul cel mare de 18, 19 ani. Nu știm când au văzut-o, pentru că nu ne-am întâlnit să îi întrebăm, nu am apucat să vorbim decât cu nora surorii mele, care mi-a spus că Raisa era în curte, se juca, s-a dus până la mama să ia o găleată de apă, a venit cu apa (…) S-a dus să ia ligheanul de pâine să îl pună la cuptor și nu mai era Raisa”, a spus mama Raisei, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 29 mai 2024 online.