Acces Direct 3 Aprilie 2024 Complet Sezon 31 Episodul 63

acces direct 3 aprilie 2024
In aceasta dupa-amiaza la acces direct 3 aprilie 2024 vorbim despre o femeie din Iași care nu este de lăsată să își vadă nepoatele, chiar dacă locuiesc în aceeași casă! Silvia susține că este nemulțumită de tratamentul pe care îl primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a mărturisit aceasta, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Silvia trece prin momente grele din cauza nurorii și a fiului ei! Femeia este văduvă de 13 ani și a vrut să facă o casă mare pentru a-i avea aproape de ea pe copii.

Acces direct 3 aprilie 2024 reluare

Femeia a mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct, că stă în casă alături de cele două nurori. Silvia susține că locuința respectivă a fost construită de ea, după ani de muncă în Italia. Ea a fost dată afară de soția fiului ei și consideră că bărbatul este vinovat.

Cu atât mai mult, Silvia face acuzații grave, spunând că nora ei, cea care i-a dăruit trei nepoate, ar consuma alcool. Femeia susține că soția fiului ei ar fi plecat și noaptea de acasă, fără să știe cineva.

Silvia se teme pentru nepoatele ei. Femeia nu a mai stat pe gânduri și a alertat autoritățile atunci când a descoperit că nora ei nu era acasă, crezând că a dispărut. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 aprilie 2024 online.

„Eu stau cu două nurori în această casă pe care am construit-o eu. (…) Eu am fost în Italia, am muncit. (…) Copiii sunt sub orice critică, neîngrijiți! Ea bea și se culcă. Când vine el… panaramă (n.r. scandal). El are 44 de ani, iar ea 33. (…) Copiii sunt needucați, nu le-au făcut vaccin”, a mărturisit Silvia, pentru Acces Direct.

Acces direct reluare din 3 aprilie 2024 online, complet mai jos

Acuzațiile făcute de Silvia nu se opresc aici. Femeia susține că nora ei nu se interesează de fiica bolnavă care este în spital de la naștere. Ba chiar mai mult, aceasta nu le duce la medic pe fetițele celelalte, chiar dacă una dintre ele se confruntă des cu convulsii.

Femeia nu știe ce să mai facă pentru a le ajuta pentru nepoatele ei, mai ales pentru că nora ei ar fi fost și agresivă cu micuțele.

Silvia a ținut să precizeze că a încercat să dicute civilizat cu cei doi, însă nu a putut rezolva nimic nici așa. Nora a intervenit în direct și a încercat să se apere în fața acuzațiilor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 aprilie 2024 online.

Detalii noi în cazul lui Victor, poetul găsit mort. Nepotul lui vrea să știe cum și-a găsit sfârșitul. Ce a mărturisit un pădurar din zonă, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Conform declarațiilor pădurarului, trupul lui Victor a fost găsit într-o stare neașteptată: fără urme de descompunere, cu hainele intacte. Aceste detalii contravin ipotezei inițiale conform căreia poetul ar fi fost decedat de aproximativ patru luni.

Pădurarul a subliniat faptul că trupul a fost găsit într-o zonă în care trecuseră numeroase persoane în ultimele luni, inclusiv ciobani cu animale, care nu au remarcat prezența acestuia.

Aceste constatări ridică îndoieli cu privire la circumstanțele exacte ale morții lui Victor. Nepotul său vrea să afle adevărul și să se facă dreptate. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului.