Acces Direct 30 Aprilie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 77

acces direct 30 aprilie 2024
Acuzații grave la adresa unui artist cunoscut la acces direct 30 aprilie 2024! Fosta lui soție a declarat că și-a uitat copilul, după ce s-a recăsătorit cu o altă cântăreață cunoscută. Femeia este disperată și a spus că nu primește sprijin pentru copil din partea lui nici financiar, nici emoțional. Iată cum a reacționat actuala soție a bărbatului.

Fosta soție a unui artist cunoscut din România îl pune la zid, după ce s-a recăsătorit cu o altă artistă și și-ar fi neglijat copilul. Femeia a spus că nu îl mai caută pe băiețel și nu a mai luat legătura cu el, deși acesta are nevoie atât de sprijin emoțional, cât și de susținere financiară. Fosta soție își dorește să se ia măsuri în acest caz.

Acces direct 30 aprilie 2024 reluare

Un artist cunoscut din România și femeia cu care are un copil au divorțat în anul 2016, iar atunci totul părea că va decurge normal. Au stabilit ca băiețelul lor să rămână în grija femeii, fără să știe ce urmează să se întâmple. Între timp, bărbatul și-a refăcut viața și s-a recăsătorit cu o artistă celebră.

Însă, fosta lui soție a pornit un război împotriva lor, după ce el ar fi refuzat să își mai caute copilul. Bărbatul nu și-ar mai fi contactat copilul și de fiecare dată când ar fi vorbit, bărbatul l-ar fi respins.

Din acest motiv, între cei doi nu s-ar fi creat o legătură apropiată. Femeia este revoltată de tot ce trăiește, motiv pentru care a făcut declarații dure.

”Am decis ca minorul să rămână în grija mea, el luându-și obligația să plătească 350 lei pe lună. Trecând timpul, am constatat că el a început să nu mai dea nici măcar un telefon și să nu contribuie cu nimic la creșterea și îngrijirea copilului. Eu nu mi-am refăcut viața pentru că m-am focusat pe creșterea copilului.

La notar am stabilit să avem un program, dar eu nu l-am constrâns niciodată. El mai mult a fost plecat, dar nu s-a arătat că ar urma să fie dezinteresat de copil”, a declarat fosta soție a artistului, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 aprilie 2024 online.

Acces direct reluare din 30 aprilie 2024 online, complet mai jos

Actuala soție a bărbatului a reacționat în direct, spunând că cei doi nu vor să se implice în astfel de discuții, deoarece au multe proiecte profesionale, iar în vară se vor căsători.

De asemenea, femeia a spus că bărbatul nu și-ar fi dorit ca fosta lui soție să rămână însărcinată, însă ea i-ar fi spus că ar fi fost singura ei șansă să aibă un copil. Mai mult, cei doi ar fi avut o aventură, conform declarațiilor femeii, în urma cărora fosta soție ar fi rămas însărcinată. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 aprilie 2024 online.