Acces Direct 4 Aprilie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 64

acces direct 4 aprilie 2024
Doamna Vera ne spune astazi la acces direct 4 aprilie 2024 ca a văzut un anunț pe internet și a sunat pentru că a dorit să fie bonă pentru doi părinți care căutau un astfel de serviciu. S-a înțeles cu un cuplu să aibă grijă de o fetiță de numai 7 luni. Cei doi părinți i-au dat fetița Verei și au plecat la muncă în străinătate.

Femeia s-a bucurat când fetița a fost lăsată în grija ei, pentru că ea și soțul ei erau singuri, copiii lor au crescut, și s-au gândit că pot da o mână de ajutor. Mai mult decât atât, pentru că le plac copiii, s-au bucurat de un suflet nou în casa lor.

Acces direct 4 aprilie 2024 reluare

Când fetița a întâmpinat niște probleme de sănătate, Vera a fost nevoită să o ducă la spital. Acolo, femeia a mințit, cu acordul părinților micuței, care erau plecați în străinătate, că ea este bunica paternă a copilului.

“Am îngrijit o fetiță de la vârsta de 7 luni până la 1 an și 9 luni. Bunica din partea tatălui nu a acceptat-o, nu i-a acceptat deloc, i-a dat afară, în stradă. Părinții practic nu au posibilitatea materială, plecând în străinătate să muncească să-și ia o casă. Mi-au lăsat-o mie, doar cu certificatul de naștere, fără niciun act.”, a spus Vera. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 aprilie 2024 online.

Cei de la spital și-au dat seama că femeia nu spune adevărul, așa că au venit cei de la DGASPC. Lucrul cel mai dificil pentru Vera este că ea a pus suflet în creșterea copilului și acum își dorește ca cea mică să fie adusă acasă.
“Mi s-a spus că fetița este la o bonă, iar mamei i s-a spus că este într-un centru. Și eu și soțul ne-am atașat de ea, ne e foarte greu fără ea. Am îngrijit-o de la vârsta de 7 luni. O iubim foarte mult. Nu am considerat-o o străină, am considerat-o copilul nostru.”, mai spune femeia.

Vera povestește că ea a fost cea care a crescut-o pe micuță de la vârsta de 7 luni și până la 1 an și 9 luni. După ce și-au lăsat bebelușul în grija bonei, părinții au plecat la muncă în străinătate.

Acces direct reluare din 4 aprilie 2024 online, complet mai jos

“S-au întors pe 21 mai prima dată. Mi-au adus-o pe 13 februarie. (…) I-au adus lapte, pampers, biscuiți, ce au putut și ce au avut. Apoi nu s -au mai întors că nu aveau condiții, nu aveau unde să stea. Au stat departe de copil aproape 1 an de zile. Fetița are astăzi 1 an și 9 luni. Au sunat mereu pe cameră, au vorbit cu ea, le-am trimis fotografii.”, povestește Vera. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 aprilie 2024 online.