Acces Direct 4 Iunie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 102

acces direct 4 iunie 2024
Este scandal între mai mulți vecini din Buzău la acces direct 4 iunie 2024! Gica Biciclista ar trăi un calvar din cauza acestora și pare că lucrurile nu se vor opri prea curând! Femeia ar risca să își piardă inclusiv pensia din cauza vecinilor ei, motiv pentru care a decis să ia măsuri!

O femeie din Buzău a ajuns la disperare, după toate problemele pe care le-ar avea din cauza vecinilor ei! Gica a decis să își spună public povestea, cu speranța că lucrurile se vor schimba.

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru ea, motiv pentru care nu mai vrea să trăiască cu frica că vecinii ei îi vor face rău!

Acces direct 4 iunie 2024 reluare

Drama femeii a început după moartea concubinului ei. Gica primește o pensie, din cauză că nu ar putea lucra. Vecinii ei au urmărit-o atent pentru a se convinge dacă este așa sau nu și au descoperit că Gica merge cu bicicleta.

Din acest motiv, au considerat că femeia ar fi aptă de muncă și nu ar mai trebui să primească acea pensie.

Așadar, au început să o filmeze și să ia legătura cu statul, inclusiv cu Ministerul Sănătății, pentru a o reclama pe femeie. Gica a spus că, într-adevăr, nu poate să muncească, iar din cauza vecinilor ei ar risca să își piardă venitul. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 iunie 2024 online.

”După ce a murit dânsul, vecina a început să mă terorizeze. Practic m-a disperat. Domnul decedat a avut un ajutor social, nu a avut pensie. Eu am apelat la domnul primar, fiind doar cu bruma aceasta de pensie pe care o am, neavând altă sursă, să mă ajute să îl aduc de la morgă și să îl duc la locul de veci.

Domnul primar a vorbit cu un băiat de la funerarii și a rămas în ajutorul acela de opt, zece milioane, cât se dă la ajutorul financiar. Vecina fiind mereu ca o slugă în curte la ea, s-a oferit că îl îmbracă ea. Nu au trecut două săptămâni că a început. Două săptămâni de zile m-a terorizat. (…)”, a declarat Gica, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 4 iunie 2024 online, complet mai jos

Vecina ei a continuat scandalul după ce soțul ei a venit acasă, iar Gica nu mai suportă ceea ce se întâmplă. De asemenea, femeia a fost nevoită inclusiv să sune la poliție pentru a o opri. Gica ar fi fost inclusiv amenințată de vecina ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 iunie 2024 online.