Acces Direct 6 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 43

acces direct 6 martie 2024
Intr-o noua editie acces direct de pe 6 martie 2024, dezbatem cazul in care protecția Copilului ar fi intervenit de urgență atunci când enoriașii unei biserici le-ar fi spus că mama acestui băiar s-ar fi purtat destul de rău cu copilul, ar fi fost agresivă față de acesta chiar în biserica în care mersese pentru a-și împărtăși copilul. Cel mic a fost dus într-un centru de plasament, iar acum Leontin este disperat și vrea să își ia copilul înapoi acasa.

Leontin este un tată disperat! Nu reușește să își ia copilul de la centrul pentru copii. Micuțul ar fi fost dus acolo în urmă cu 3 ani de DGASPC. Tatăl spune că are toate condițiile să își crească micuțul, însă cei de la Protecția Copilului refuză să îl dea înapoi.

Acces direct 6 martie 2024 reluare

Tatăl plânge fără încetare și doar îmbrățișarea copilului său i-ar mai putea potoli lacrimile. Bărbatul susține că își dorește să își ia acasă copilul și să îl crească așa cum face orice părinte. Leontin susține că toată lumea i-a întors spatele și că a fost lăsat singur să lupte pentru copil. Încearcă din răsputeri să își aducă acasă copilul.

“Am 46 de ani și locuiesc în Vaslui. Copilul a făcut 4 ani pe 30 decembrie. (…) Eu am fost căsătorit cu mama lui 4 ani cu acte și un an concubinaj. După ce s-a luat copilul atunci s-a rupt relația noastră. Copilul a fost luat la 1 ani și 8 luni.” , povestește Leontin, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 martie 2024 online.

Bărbatul povestește că oamenii din biserică au văzut cum fiul lui ar fi fost bătut și bruscat de mama lui și au ales să facă reclamație la Protecția Copilului.

“Copilul ar fi mâncat o banană înainte să fie împărtășit și oamenii în loc să mă anunțe pe mine, că știe că ea are probleme psihice, a sunat la Protecția Copilului. Copilul avea vârsta de 1 ani și 8 luni.”, a mai spus Leontin.

Bărbatul povestește că în urma acelei reclamații și după ce copilul a fost luat de DGASPC, între ei au mai apărut conflicte.

Acces direct reluare din 6 martie 2024 online, complet mai jos

De asemenea, Leontin susține că mama copilului devenea agresivă atunci când nu își lua tratamentul la timp.

Vecina lui Leontin, tatăl care luptă să își aducă înapoi acasă copilul pe care DGASPC l-a luat când micuțul avea vârsta de 1 ani și 8 luni, după ce mama lui ar fi fost violentă cu el, susține că bărbatul își poate crește singur micuțul.

Copilul lui Leontin a fost luat din sânul familiei în perioada când nu avea nici măcar doi anișori. De atunci, tatăl său nu își găsește liniștea. Deși încearcă din răsputeri să își ia copilul de la centrul pentru copii și susține că are toate condițiile să își crească micuțul, cei de la Protecția Copilului refuză să îl dea înapoi.

Femeia care îi este vecină lui Leontin susține că bărbatul se poate ocupa de creșterea celui mic. Mai mult, spune că în perioada în care bărbatul este la serviciu, ea poate sta și poate avea grijă de copil.

Așa cum menționam și în rândurile de mai sus, femeia susține că Leontin ar putea să își crească micuțul fără nicio problemă, iar ea s-a oferit să îi fie sprijin.

Leontin, tată copilului, a povestit în această seară la Acces Direct că mama celui mic devenea agresivă atunci când nu își lua tratamentul la timp.

Asta s-ar fi întâmplat și în momentul în care femeia ar fi mers la bisercă să îl împărtășească pe cel mic. Pentru că ar fi mâncat o banană înainte să fie împărtășit, l-ar fi lovit, iar oamenii din biserică au sunat imediat la Protecția Copilului. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 6 martie 2024 online.