Acces Direct 9 Aprilie 2024 Online Sezon 31 Episodul 67

acces direct 9 aprilie 2024
Este scandal între soacră și nora de 24 de ani la acces direct 9 aprilie 2024. Tânăra ar fi fugit la amant de aproape doi ani și nu s-ar ai fi interesat de copiii ei, o fetiță și un băiat. În timp ce unul dintre micuți se află cu tatăl, al doilea este în plasament la o mătușă, ar bunica nu poate să-l aducă acasă.

Soacra este într-un scandal cu nora după ce tânăra ar fi plecat și nu s-ar mai fi interesat de copiii săi. Bunica vrea să-și aducă nepoțica acasă, dar nu poate din cazuza amantului femeii.

Bunica vrea să-și aducă nepoata acasă pentru a-și întregi familia, dar decizia luată de noră o împiedică că facă acest pas. Fiul ei, Cristian s-a căsătorit la 20 de ani și o tânără de 18 ani, iar după nașterea primului copil au apărut mai multe situații complicate.

Acces direct 9 aprilie 2024 reluare

Când se afla în spital, după ce a venit pe lume primul locul, tânăra a decis sănu treacă niciun nume în dreptul tatălui, deși era într-o relație serioasă. A fugit câteva zile la o mătușă, apoi s-a reîntors la partener și au făcut nunta o lună mai târziu. Femeia nu a mai schimbat actul micuței, apoi a existat o perioadă de pauză, când a plecat în Franța, fără ca nimeni să mai știe de ea. Când s-a întors, a venit la familia sa, apoi a devenit mamă pentru a doua oară.

”A născut în septembrie, iar în octombrie s-a făcut nunta. La trei zile după ce a născut, ea a fugit din spital, a zis că n-are fetița tată. A stat 3-4 zile la o mătușă, unde esta fata în momentul de față, în plasament. Nu (nr. fetița nu a fost recunoscută la naștere de tată). Într-o lună ea a trimis mesaje, și-a cerut iertare, i-am zis că pe parcurs o să-și dorească să facă certificatul. S-a făcut nuntă și a fost totul bine. Ea nu a vrut ca băiatul să recunoască fata. Între timp a fost ea și în Franța timp de un an, nu am știut nimic de ea”, a spus bunica la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 aprilie 2024 online.

Conform invitatei de la Acces Direct, tânăra de 24 de ani a fugit la amant în urmă cu doi ani și a devenit mamă pentru a treia oară. Primul copil, fetița de 6 ani a fost trecută pe numele noului partener, în urma unei declarații făcute la notar. Bărbatul a arătat dovada bunicii, iar femeia trăiește un adevărat calvar. Deși ea a avut grijă de fată o perioadă, în prezent se află la o mătușă în plasament de urgență, fără să poate fi luată.

Situația se complică și mai multe, deoarece al treilea copil al tinerei poartă numele soțului, deoarece altele nu divorț nu au fost semnate. Bunica vrea ca micuța de șase ani să se întoarcă alături de tată și de frațiorul ei, dar nu este posibil din cauza mamei.

Acces direct reluare din 9 aprilie 2024 online, complet mai jos

”În 2022 a fugit cu amantul, a părăsit domiciliul, iar băiatul a băgat divorț, dar nu s-a terminat procesul. Fetița născută e pe numele băiatului (nr. al soțului) și are șase luni. Nepoțica care a crescut în mâinile noastre nu mai e. Fosta noră a plecat și a fost luată în plasament în regim de urgență și, ca să nu o putem lua acasă, alături de fratele ei și tată, s-a făcut un certificat pe numele actualului concubin”, a mai spus bunica. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 9 aprilie 2024 online.