Acces Direct de pe 12 Septembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Mirela Vaida a marturisit astazi la acces direct 12 septembrie 2023 ca a fost la un pas de moarte după ce a pierdut o sarcină. Astăzi, în cadrul emisiunii Acces Direct, prezentatoarea a făcut mărturisiri neașteptate despre momentele de groază prin care a trecut, înainte de a deveni mamă. Mirela Vaida are, în prezent, trei copii cu care se mândrește, dar puțini știu prin ce dramă a trecut prezentatoarea TV în prima sarcină, care a fost extrauterină. Vedeta a povestit astăzi că a fost la un pas de moarte, fără ca măcar să știe că era însărcinată.

În ediția de astăzi de la Acces Direct, una dintre invitate a fost Dana, o tânără care îi acuză pe doctori că i-au spulberat visul de a deveni mamă. Mirela Vaida a povestit că a fost la un pas de a trece printr-o situație asemănătoare cu cea a tinerei, după ce, în urmă cu mai mulți ani, a avut o sarcină extrauterină.

Acces direct 12 septembrie 2023 reluare

Dana spune că și-a dorit mereu o familie, așa că, a făcut eforturi pentru a rămâne însărcinată. Femeia a mers la un doctor care i-a dat vestea că este, în sfârșit, însărcinată, dar că este nevoită să renunțe la copil, fiind vorba de o sarcină extrauterină.

Aceasta, așa cum a fost prezentată în emisiune, pentru a-i fi protejată identitatea, îl acuză pe un medic de la Spitalul Giulești din Capitală că i-ar fi spulberat visul de a deveni mamă. Femeia își dorea de mai mulți ani să aducă pe lume un copil și printr-o minune, într-o zi, și-a dat seama că are simptomele unei femei însărcinate, așa că, a decis să facă un control. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 septembrie 2023 online.

Tânăra a povestit că doar bănuia că este însărcinată, dar nu știa cu exactitate, iar în urma unui control, medicul i-a spus că are o sarcină extrauterină și că trebuie să renunțe la copil. Femeia a fost internată și a intrat în operație, moment în care medicul i-ar fi scos trompa dreaptă pe care se fixase sarcina.

Timp de câteva luni, Dana a mers regulat la medicul respectiv, care i-a recomandat să facă regulat un set de analize și să urmeze un tratament. Ulterior, femeia a aflat că este însărcinată din nou, așa că, a decis să meargă să facă un control la un alt doctor, coleg cu medicul pe care îl acuză. Cel de-al doilea doctor i-a spus că trompa dreaptă nu a fost scoasă, deși pe biletul de externare scria clar faptul că medicul a făcut această intervenție.

Acces direct reluare din 12 septembrie 2023 online, complet mai jos

Dana îl acuză pe medicul la care a mers că i-a scos trompa uterină dreaptă și că în acest fel i-au fost reduse șansele de a rămâne însărcinată. Bărbatul se apară și spune că nici măcar nu a semnat biletul de externare din spital. Tanara face acuzații grave la adresa unui medic de la Maternitatea Giulești, spunând că i-a spulberat visul de a deveni mamă, după ce i-a fost scoasă trompa uterină dreaptă, un organ sănătos. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 septembrie 2023 online.

Vasile și Ana au plecat în 1994 din Dolj, orașul în care locuiau de mai mulți ani, în Buzău, la familia femeii. Ulterior, în 1997, cei doi ar fi decis să rupă definitiv legătura cu familia lui Vasile, care îi caută cei doi și în prezent.

Vasile și Ana sunt părinții a doi copii și în 1994 au decis să locuiască în Buzău, în casa părintească a iubitei lui. Cei doi au ținut legătura cu familia până în 1997, atunci când tatăl lui Vasile a murit. Bărbatul nu a venit la înmormântarea părintelui lui, deși frații au tot încercat să îi găsească pe cei doi.