Acces Direct de pe 13 Octombrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Apar noi detalii in cea mai noua editie acces direct 13 octombrie 2023 în dosarul morții suspecte a lui Mihai, bărbatul care a murit după ce i-ar fi căzut o creangă în cap. Acces Direct vă prezintă înregistrarea secretă de la priveghiul lui Mihai. Toate detaliile incendiare ar putea schimba cursul anchetei.

Mihai s-a stins din viață după o zi de muncă. Bărbatul nu s-a mai întors acasă, iar totul ar fi pornit din cauza unui accident. Lui Mihai ar fi căzut o creangă în cap, însă sora lui și soția nu cred acest lucru și sunt convinse că ar fi vorba despre o crimă.

Acces direct 13 octombrie 2023 reluare

Acces Direct a intrat în posesia unei înregistrări secrete între pădurar și cumnat. Toată conversația are loc în jurul orei 22:08. Pădurarul susține că a ajuns SMURD-ul înaintea lui și că ar fi auzit de la un coleg care ar fi stat cu el că i-ar fi căzut o creangă în cap.

”Eu am încercat. Când am prins telefonul, am vrut să vorbesc cu Andreea oleacă, să-i spun… A venit SMURD-ul înaintea mea. Și Medicina Muncii. Aici sunt. Și SMURD-ul a fost. Asta știu, că a fost de la SMURD. E grav.

Eu atâta știam de la Vasile că l-a doborât, un băț, un crac, un carpăn, un stejar i-a venit în cap. Îi curgea sânge din ureche. Nu știu. Atâta mi-a zis mie: “Măi, era pălit la cap, îi curge sânge din ureche.”. La luat salvarea și l-a dus. Acum a plecat. Acum, acum. Acum un minut au plecat. Mașina Poliției e în fața mea.”, apare în inregistrarea secretă între pădurar și cumnat. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 octombrie 2023 online.

Acces direct reluare din 13 octombrie 2023 online, complet mai jos

”Eu am lucrat 10 ani cu Mihai, a fost colegul meu. Eu acum 10 ani am avut aceeași problemă ca Mihai. Ce i s-a întâmplat lui Mihai mi s-a întâmplat și mie. Numai că eu am avut un traumatism cranio-cerebral. Am rămas inconștient lângă un pom acolo.

Mihai a venit și mi-a dat o sticlă cu apă, m-a udat. M-am revenit și m-am dus la urgențe. Nu pot să zic asta i s-a întâmplat. Eu îl cunosc foarte bine pe Mihai și era foarte atent.”, a declarat Petrică, vecinul lui Mihai. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 octombrie 2023 online.