Acces Direct de pe 14 Septembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Valerica susține la acces direct 14 septembrie 2023 că fiul ei s-a aliat cu fostul soț împotriva ei, iar în prezent, tânărul nu ar fi de acord să locuiască în aceeași casă cu mama lui. Femeia a venit astăzi din nou la Acces Direct, după ce, inițial, l-a acuzat pe fostul soț că vrea să pună mâna pe toată averea, inclusiv pe bunurile care nu i se cuvin.

Pe 31 august, Valerica a venit la Acces Direct, spunând că este nevoită să locuiască în aceeași casă cu fostul soț și amanta lui, după o căsnicie de 28 de ani. Tot atunci, femeia îl acuza, la acel moment, că vrea toată averea, inclusiv partea ei. Ulterior, Valerica s-a întors acasă, dar situația nu s-a îmbunătățit deloc, din contră.

Acces direct 14 septembrie 2023 reluare

Femeia are doi copii și susține că fiul cel mic, Edi, ar fi alungat-o din vila în care locuia împreună cu el și fostul soț. Valerica a venit la Acces Direct cu câteva genți cu haine și acte, spunând că asta este tot ce i-a mai rămas după atâția ani.

În prezent, Valerica spune că este nevoită să doarmă într-un magazin și că nu va lăsa lucrurile așa, din contră. Femeia recunoaște că i-a făcut acte fiului său pe jumătate din vilă, dar nu s-a gândit vreodată că propriul copil va fi împotriva ei. Cu toate că a încercat să îl contacteze de mai multe ori, inclusiv după ediția din 31 august, Valerica spune că fostul soț l-a influențat pe fiul ei și că este nevoită să își facă singură dreptate. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 septembrie 2023 online.

O femeie îl acuză pe un chiriaș că de mai bine de un an nu i-ar dat dat banii pentru lunile în care locuința ei a devenit salon de masaj erotic. Luminița spune că bărbatul a găsit mereu scuze, spunând că va plăti chiria și va achita și sumele restante.

În urmă cu trei ani, Luminița a decis să închirieze vila de lux unui bărbat, care i-a spus de la început că locuința va deveni salon de masaj erotic. Femeia spune că a fost de acord și că la un an distanță de când au făcut contractul, chiriașul a început să întârzie cu plata, ca într-un final să refuze să părăsească locuința, deși Luminița a vândut casa unei alte femei.

Acces direct reluare din 14 septembrie 2023 online, complet mai jos

Luminița susține că a decis să închirieze vila în timpul pandemiei și cum atunci era mai greu de găsit chiriași, a fost de acord să facă un contract cu un bărbat pentru 11 ani. Locul a devenit salon de masaj erotic, dar de câteva luni bune, femeia susține că nu a mai primit banii. Ba mai mult, ar fi refuzat în repetate rânduri să părăsească casa, deși Luminița l-a anunțat că vila a fost vândută, iar noua proprietarea vrea să vadă locuința. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 septembrie 2023 online.

Luminița mai spune că una dintre prevederile contractului spune că are acces nelimitat în vilă, doar că, bărbatul nu ar fi respectat această înțelegere. Din contră, de fiecare dată când venea la vilă, nu îi era permis accesul.