Acces Direct de pe 16 Octombrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In cea mai noua editie din acces direct 16 octombrie 2023 este vorba despre doi tineri au vrut să meargă în Germania, să lucreze acolo, au înțeles că vor primi un salariu în jur de 1500 de euro și cazare. Ce s-a întâmplat, de fapt, de aceștia au fost nevoiți să se întoarcă pe banii lor înapoi în țară, au explicat chiar ei, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Valentin s-a urcat în primul autocar cu ruta Germania, după ce a văzut o ofertă de nerefuzat. I s-a spus că va primi în jur de 1300 de euro lunar, cu contract de muncă și asigurare. Când a ajuns acolo însă, lucrurile au stat diferit. În momentul în care a văzut condițiile, lucrurile s-au schimbat, a povestit tânărul, în emisiunea Acces Direct.

Acces direct 16 octombrie 2023 reluare

Valentin are 28 de ani și e din Timișoara. A plecat să își facă un rost în Germania, dar s-a întors păgubit. Agenția de muncă i-a promis marea cu sarea, însă în momentul în care a ajuns pe pământ străin, lucrurile au stat complet diferit.

“Vorbisem cu un coleg și ne-am hotărât să plecăm în străinătate pentru un trai mai bun. Am găsit ce postase o doamnă, un anunț că are nevoie de curățenie aproape de Munchen. Am contactat-o, dânsa mi-a zis că e bunicel salariu, cazare, transport, că e totul în regulă. Ne-am hotărât să plecăm. A doua zi am plecat. Când am ajuns acolo seara, ne-am trezit cu buleltinele reținute ca ei să aibă siguranța că rămânem. După o săptămână ni s-a înapoiat.

Cazarea a fost de speriat. Am dormit îmbrăcat, cu geaca pe mine, plapuma de acolo. Condițiile nu mai zic, șoareci în casă, a fost teroare.”, a spus Valentin. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 octombrie 2023 online.

Un elev în vârstă de 13 ani, care se afla la ora de sport, în timpul școlii, teoretic, sub supravegherea profesorului de sport, a suferit arsuri grave pe picioare după ce a căzut într-o groapă plină cu jar aprins. Plecat fiind după minge, băiatul nu s-a mai întors, colegii nu l-au mai văzut, iar când au mers să îl caute, au văzut că acesta era pe picioare, lângă acea groapă.

Acces direct reluare din 16 octombrie 2023 online, complet mai jos

Un tată a primit un apel care l-a șocat. Bărbatul a aflat la telefon că fiul său s-a ars la picioare într-o groapă cu jar lângă terenul de sport. Tragedia s-ar fi petrecut chiar sub ochii profesorului, susține tatăl copilului, iar când acesta a cerut socoteală cadrului didactic, dascălul ar fi avut o reacție halucinantă și i-ar fi spus tatălui elevului că: asta e, s-a întâmplat, nu e mare lucru. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 16 octombrie 2023 online.

Darius se juca fotbal în timpul orei de sport împreună cu ceilalți colegi. La un moment dat a alergat să prindă mingea care căzuse în spatele terenului. Băiatul ar fi intrat într-o groapă plină cu jar încins și s-a rănit grav la picioare. George, tatăl băiatului, a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut fiul său, în direct, în ediția din această după amiază a emisiunii Acces Direct.