Acces Direct de pe 18 Decembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Gabriel ne povesteste in editia de astazi la acces direct 18 decembrie 2023 ca Din luna martie a acestui an, acesta nu mai știe nimic de unchiul lui. Minu, așa cum îl alinta familia, este de negăsit. De atunci, au trecut nouă luni și nici urmă de bărbat. Trif Cosmin Mugurel a plecat de acasă, spunând că merge la un râu din apropiere, acolo unde a fost găsită și bicicleta lui.

Deși au trecut nouă luni de când a dispărut, Minu parcă a intrat în pământ. Bărbatul nu a fost găsit din luna martie a acestui an și există puține indicii despre ceea ce i s-ar fi întâmplat. Bicicleta lui a fost găsită în apropierea unui râu situat la doi kilometri de casă, iar în ultimele imagini în care a fost surprins apare tot alături de bicicleta lui.

Acces direct 18 decembrie 2023 reluare

Trif Cosmin Mugurel locuia împreună cu familia lui, printre care și cu Gabriel. Nepotul lui a fost cel care a aflat primul că unchiul a dispărut și tot cel care a alertat autoritățile. Deși bărbatul este declarat dispărut, căutările au avut loc doar în zona râului, nu și în apă, chiar dacă bicicleta lui a fost găsită în apropiere. Familia i-a în calcul și varianta ca bărbatul să se fi înecat, dar nici gândul că ar fi sechestrat nu le dă pace.

Gabriel spune că unchiul lui avea prieteni și nu știe ce l-ar fi putut determina să plece de acasă fără să anunțe unde se îndreaptă și nici când se întoarce. Bărbatul nu a putut fi contactat telefonic de familie imediat după dispariție. Cei apropiați iau în calcul și posibilitatea că Trif Cosmin Mugurel să fie sechestrat și exploatat. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 decembrie 2023 online.

Gabriel își caută unchiul de nouă luni. În tot acest timp, anchetatorii au descoperit puține detalii despre ceea ce i s-ar fi întâmplat, mai exact bicicleta lui a fost găsită într-un loc ferit, lângă un râu. Bărbatul s-a certat cu fratele lui înainte de a pleca acasă, ceea ce l-ar fi determinat să dispară.

Acces direct reluare din 18 decembrie 2023 online, complet mai jos

Familia l-a căutat de mai bine de nouă luni, dar nici urmă de Minu. Sora lui spune că nu mai știe de Trif Cosmin Mugurel de când a plecat de acasă și că prietenii lui par că au ceva de ascuns, mai ales că au refuzat să comunice cu apropiații bărbatului dispărut.

Femeia spune că fratele ei l-a avertizat pe Minu să nu plece de acasă, mai ales că are handicap și are nevoie de însoțitor. Chiar și așa, bărbatul s-ar fi enervat și a plecat de acasă și a luat cu el doar telefonul.

Sora lui Minu spune că bărbatul avea prieteni, despre care Trif Cosmin Mugurel nu le-a povestit prea multe. Disperați, membrii familiei i-au întrebat dacă știu mai multe detalii, o parte dintre apropiați dând de înțeles că au mai multe informații, dar că nu vor să le spună și rudelor. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 decembrie 2023 online.