Acces Direct de pe 18 Iulie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Unul dintre cazurile dezbatute astazi la acces direct 18 iulie 2023 este despre Ioana care este bunica a patru nepoți și spune că fiica sa nu s-a interesat niciodată de copii. Femeia este mama a trei dintre ei, dar i-ar fi părăsit de la vârste fragede, lăsând în grija bunicii creșterea lor. Acum, femeia vrea să îi ducă în Germania, deși copiii nu își doresc să fie luați de lângă bunică.

Bunica Ioana și-a crescut nepoții de la câteva luni, iar acum, după mai mulți ani, mama lor vrea să îi ia în Germania. Femeia spune că fiica sa nu a avut grijă deloc de micuți și nu i-a păsat de soarta lor. Femeia a povestit că mama copiilor își dorește să îi ia în Germania, acolo unde ar beneficia de o locuință și de un ajutor de la stat, de aici și dorința femeii de a a-i lua pe cei doi copii rămași în grija bunicii. Unul dintre ei locuiește deja cu femeia.

Acces direct 18 iulie 2023 reluare

Florentina, soția unuia dintre cei care erau internați la un azil, spune că nu a renunțat la drepturile sale, prin urmare, Ștefan Godei ar fi intrat în posesia casei în mod ilegal. Proprietarul unuia dintre azile i-ar fi spus bărbatului că îi va da bani pe casă, dar suma ar fi ajuns tot în buzunarul lui.

Pe lângă că a fost tratat inuman într-unul dintre centrele deținute de Ștefan Godei, bărbatul a rămas și fără casă. Soția lui spune că nu a renunțat la drepturile sale, prin urmare, nu avea cum să îi lase casa proprietarului azilelor. Florentina este convinsă că Ștefan Godei a profitat de boala soțului său, pentru a-i lua casa și că bărbatul nu era în stare să vândă locuința. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 iulie 2023 online.

Soțul Florentinei a rămas și fără bani, lucru de care s-au ocupat o parte din angajații lui Ștefan Godei. Femeia spune că pentru câteva luni, nu a știut ce s-a întâmplat cu soțul ei, după ce ar fi fost sunată de un angajat, care i-a spus că bărbatul nu mai vrea să vorbească cu familia.

Acces direct reluare din 18 iulie 2023 online, complet mai jos

Florentina spune că angajații care lucrau la unul dintre centrele deținute de Ștefan Godei îi scoteau, lunar, banii de pe card soțului ei. Femeii i s-a spus că Radu, bătrânul internat, a refuzat să vorbească cu familia și că personalul doar i-a respectat dorința. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 iulie 2023 online.

Femeia spune că după ce soțul ei a ajuns în azil, i-a fost luat telefonul, sub pretextul că trebuie reparat. Au trecut luni întregi și bărbatul nu și-a mai primit telefonul. Pe de altă parte, personalul i-a spus Florentinei că Radu nu vrea să țină legătura cu familia, după cum reiese într-un raport de monitorizare trimestrială.

George a trecut, din nou, prin momente de coșmar, după ce a fost atacat. Bărbatul crede că a fost bătut de membrii clanului de la Nana, care vor să se răzbune, după ce el a ajuns la Acces Direct și a mărturisit că fiul său a fost lovit.

În urmă cu o săptămână. George a venit la Acces Direct, după ce fiul său, un adolescent în vârstă de 16 ani, a fost lovit cu bestialitate de mai mulți membri din clanul Nana. Bărbatul a stat la fratele său, de teamă, iar în urmă cu câteva zile, s-a întors acasă.