Acces Direct de pe 18 Septembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale

Florin susține la acces direct 18 septembrie 2023, că fetița lui ar fi fost umilită de propria mamă, după ce s-au despărțit. Bărbatul a plecat la muncă și bănuia că se întâmplă ceva acasă, așa că, a decis să îi cumpere copilei un telefon pe care a instalat o aplicație ce înregistra convorbirile.

“Florin și soția lui au decis să divorțeze, iar fetița lor a rămas în grija mamei. Bărbatul susține că fosta lui parteneră nu s-a ocupat de copilă, ci din contră, ar fi umilit-o, pe când el se afla în străinătate. Florin spune că fosta soție nu s-ar fi ocupat de fetița lor și că micuța ar fi fost inclusiv bătută de femeie. Bărbatul încearcă, în prezent, să ia copilul de lângă mamă, spunând că astfel de episoade ar fi fost tot mai dese.

Acces direct 18 septembrie 2023 reluare

La un moment dat, femeia de serviciu i-a spus lui Florin că din apartamentul în care locuiesc cele două se aude cum plânge fetița, Deși atunci nu a crezut, la scurt timp, a decis să îi cumpere un telefon fetiței pe care era instalată o aplicație ce înregistra convorbirile. Femeia și-ar fi umilit fetița de mai multe ori, iar mama ei ar fi trimis poze indecente alături de micuță unui bărbat.

Mama celor două fetițe face declarații în urma acuzațiilor aduse de încă soțul ei, Florin. După ce acesta a susținut că fetița lui ar fi fost umilită de cea care i-a dat viață, după ce s-au despărțit, femeia neagă totul. Care este adevărul și ce mărturisiri a făcut aceasta, de fapt. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 septembrie 2023 online.

Florin și cea care îi este încă soție au decis să divorțeze, în urma neînțelegerilor. Bărbatul este supărat după ce fetița a rămas în grija mamei, iar asta după acuzațiile pe care acesta le-a făcut unde a precizat că aceasta a avut parte de violență fizică din partea celei care i-a dat viață. Mai mult decât atât, el a mărturisit că fosta lui parteneră nu s-a ocupat de fată, ci ar fi umilit-o, pe când el se era în străinătate.

Acces direct reluare din 18 septembrie 2023 online, complet mai jos

Ionuț Frumușelu’ credea că are o căsnicie ca în basme. Frumoasa lui soție i-a dăruit un băiețel, astfel că fericirea lor era completă. Mariajul lor a ținut până nu demult atunci când artistul ar fi aflat ceva care l-a șocat, iar adevărul ar fi zguduit din temelii frumoasa lor poveste de dragoste. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 18 septembrie 2023 online.

După 4 ani și jumătate, dar și un mariaj de mai bine de doi ani, Ionuț Frumușelu, cunoscutul manelist de la noi, a anunțat despărțirea de femeia care i-a oferit un băiețel.

În urma celor întâmplate, bărbatul a rămas profund dezamăgit de cea alături de care se vedea până la finalul vieții sale, iar asta pentru că manelistul și-a pus mult prea multă încrederea în femeia de lângă el. Zilele următoare, urmează să înceapă procedurile de divorț.