Acces Direct de pe 20 Iulie 2023 Editie Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia de astazi la acces direct 20 iulie 2023, vorbim despre fostul soț al Anei care are o versiune diferită a poveștii pe care a spus-o femeia la Acces Direct. Bărbatul spune că fosta parteneră nu s-a interesat de copil și abia când își aduce aminte, îi trimite bani sau un pachet. După ce Ana l-a acuzat pe fostul soț că nu îi permite să își vadă fetița, bărbatul a mărturisit că, de fapt, femeia nu s-a interesat de copilă. Micuța, care acum are 11 ani, nu și-ar dori să petreacă timp cu cea care i-a dat viață.

Cu toate că Ana a mărturisit că fetița își dorește să o vadă, bărbatul spune că fata nu își dorește să păstreze legătura cu mama ei. Fostul soț al femeii a mai spus că fata are acces la telefon și poate oricând să își sune mama, de aici și reacția copilei.

Acces direct 20 iulie 2023 reluare

Camelia și Adrian îi acuză pe bunicii lui Dani că au făcut tot posibilul să îl determine să plece din propria casă, după ce ar fi pus ochii pe avere. Tânărul urmează să împlinească 18 ani luna viitoare și până atunci, a fost în grija bunicilor. Camelia este mama lui Dani, un tânăr care urmează să împlinească 18 ani. Femeia spune că fiul ei a rămas în grija bunicilor, după ce a fost acuzată că l-a neglijat, ca urmare a relației cu actualul soț, Adrian.

Camelia a povestit că fiul său a primit de la părinții săi un teren și l-a ajutat să își construiască o casă. Problemele au început după ce femeia și-a refăcut viața, moment în care a fost acuzată că nu se ocupă de copilul ei, care ar fi fugit de casă de mai multe ori. După ce mama lui Dani a spus că fiul ei a fost amenințat și lovit de unchi, bunica tânărului a intervenit și spune că Dani a fost primit în familia lor și că nu au existat probleme. Pe de altă parte, bunica o acuză pe mamă că nu s-a ocupat de el și că, de fapt, vrea să pună mâna pe avere, prin intermediul băiatului. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 iulie 2023 online.

Bunica lui Dani a povestit că băiatul a fost bine îngrijit de când este în grija sa și că nu s-a pus problema să fie alungat. Tânărul își dorește, ca după ce va împlini 18 ani, să vândă terenul primit de la bunică.

Acces direct reluare din 20 iulie 2023 online, complet mai jos

Femeia a povestit că, de fapt, Camelia și cel de-al doilea soț, Adrian, vor să pună mâna pe averea moștenită de la tatăl său, care a murit, de aici și faptul că mama și-a căutat, din nou, copilul. Sora Cameliei a povestit că nu are o relație bună cu mama lui Dani și că totul ar fi un plan pus la punct de Adrian, doar pentru bani. Femeia a povestit că mama lui nu l-a căutat niciodată pe Dani și că nu a fost alungat din casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 iulie 2023 online.