Acces Direct de pe 20 Octombrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
La acces direct 20 octombrie 2023 o mamă este disperată după ce fiul a murit anul trecut, într-un accident groaznic de mașină. Acesta se deplasa pe marginea drumului și ar fi fost acroșat de o mașină mare. După ce a ajuns la spital, în comă, la câteva zile distanță s-a stins din viață. La un an de la eveniment, femeia caută răspunsuri în privința decesului fiului ei.

O lovitură fatală i-a curmat brusc viața lui Marian. Nici până în ziua de azi mama nu știe ce s-a întâmplat cu fiul ei.

Cu toate acestea, în urma intervenției de astăzi în emisiunea Acess Direct, de la Antena Stars, femeia caută răspunsuri despre moartea fiului ei, deces ce a avut loc în urmă cu un an.

Acces direct 20 octombrie 2023 reluare

Imediat cum a ajuns la spital, femeia susține că a rămas alături de fiul ei până la ora 1, atunci când bărbatul a fost transportat la Baia Mare pentru operația pe creier de care avea nevoie în urma impactului puternic pe care îl suferiseră.

Însă, din cauza faptului că lovitura din zona capului era mult prea puternică, bărbatul nu a reacționat la tratament, iar fiul femeii a decedat la scurt timp.

Se confirmă, nepoata a fost abuzată de de iubitul mamei. După ce a făcut dezvaluri șocante, bunica fetei a fost atacată cu sălbăticie în propria casă. Cine a da buzna în casă peste bunică. Femeia face noi declarații pentru Acces Direct. Iată ce a declarat femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 octombrie 2023 online.

Săptămâna trecută, o bunică a făcut acuzații grave la adresa iubitului fiicei sale. Nepoata ei ar fi fost abuzată zile întregi de bărbat, dar abia de curând a aflat ce s-a întâmplat. Chiar fata i-ar fi povestit bunicii prin ce a trecut în casa celui care a abuzat-o.

Acces Direct a pus în aplicare o anchetă extrem de dificilă, dar și extrem de dureroasă. Cele mai negre temeri ale bunicii pare că s-au adeverit. Bunica spune că nepoata ei a fost aspru pedepsită pentru că a luptat în numele nepoatei. Așadar, acum s-a aflat adevărul, iar iubitul mamei este vinovat după ce a abuzat-o sexual pe fiica partenerei lui. Bunica tinerei susține că ea a aflat de la profesorii de la școală de cele întâmplate, motiv pentru care a mers direct la poliție pentru a face o plângere. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 octombrie 2023 online.

În cursul săptămânii trecute, bunica Lili a precizat că iubitul fiicei sale se opunea mereu atunci când nepoata își dorea să petreacă timp cu ea. Cu toate acestea, într-o zi, bărbatul i-a spus copilei că ar fi bine să meargă acasă decât să rămână la bunica ei.

O soră și un frate se caută neîncetat! Tânăra îl caută pe fratele ei, un celebru artist, care ar fi cânta în România înainte de revoluție. Acesta ar fi încercat să ajungă în Statele Unite ale Americii, după ce ar fi trecut prin Iugoslavia. De opt ani de zile, deși au avut parte de o comunicare destul de bună și acesta a anunțat că vine acasă să își vadă familia, nimeni nu mai știe nimic de el. Ce s-a întâmplat de fapt.

Acces direct reluare din 20 octombrie 2023 online, complet mai jos

Visul american al unui celebrul cântăreț s-a transformat în coșmar. Sora este acum un detectiv pe urmele fratelui. Miza este, de asemenea, o avere fabuloasă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 octombrie 2023 online.