Acces Direct de pe 24 Iulie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia din aceasta dupa amiaza la acces direct 24 iulie 2023, domnul Puia ne spune ca ar fi fost înșelat de o firmă de construcții cu suma de 20.000 de lei. Ei i-au promis construirea unei casă, dar rezultatul a fost altul. Un bărbat a fost țepuit cu 20.000 de euro de o firmă de construcții. El și-a dorit o casă luxoasă, dar rezultatul a fost un ”coteț” unde nu se putea locui. Domnul Puia își cere banii înapoi și își dorește ca alte persoane să nu mai treacă prin aceeași experiență.

Bărbatul a cumpărat un teren pentru fiul său, cu dorința de a-i construi o casă. Inițial, a vorbit cu vecinii de parcelă pentru arendă, însă ei nu au fost de acord. În acest fel, băiatul care se afla în Germania a căutat diverse modele de case modulare ce puteau fi construit acolo.

Acces direct 24 iulie 2023 reluare

Astfel, o făceau la un preț mult mai mic decât o casă obișnuită și nu mai era nevoie de numeroase avize pentru construcție, ci doar de unul singur, iar procesul era mult mai simplu. Se dorea o căsuță de 40 mp la prețul de 6000-7000 de euro.

Anunțul găsit de fiul său pe rețelele de socializare i-a stârnit interesul și a dorit să colaboreze cu aceștia. Prețul pentru materiale a ajuns la aproape 20.000 de euro, bani pe care i-a scos din buzunar, apoi manopera costa încă 15.000 de euro, moment în care a încetat să mai colaboreze. Construcția pe care au făcut-o muncitorii de la firma angajată era foarte mică și nu poate fi locuită, ea a fost asemănată cu un fel de „coteț”. În timpul lucrărilor, polițiștii au venit peste ei, iar toți au început să fugă și de atunci nu se mai știe nimic. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 iulie 2023 online.

Simion Marian a fost dat dispărut în urmă cu o lună, în Marea Britanie. Acesta a lucrat mai multe luni, dar în momentul dispariției nu avea loc de muncă și stătea pe străzi.

Acces direct reluare din 24 iulie 2023 online, complet mai jos

Simion Marian în vârstă de 45 de ani a dispărut în Marea Britanie și familia nu mai știe nimic de el de o lună. Soția bărbatului și cei cinci copii sunt îngrijorați și se gândesc la cele mai rele scenarii. A plecat să muncească în străinătate în urmă cu un an, însă, în momentul în care a dispărut, acesta nu mai avea loc de muncă și stătea la un bărbat de origine engleză, în speranța că se va angaja. Totuși, el a locuit la copiii săi și a avut grijă de nepoți, timp de câteva luni. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 iulie 2023 online.

Simion Marian a stat timp de 4 luni la una dintre fiicele sale, apoi el s-a mutat și s-a angajat la o firmă, unde a lucrat. În urmă cu o lună, acesta nu a mai dat niciun semn de viață, iar membri familiei sale nu au reușit să-i dea de urmă.

Investigațiile făcute arată că Simion Marian nu mai avea documente pentru a sta pe teritoriul Marii Britanii și a locuit pe străzi în ultima perioadă. Soția sa spune că portofelul cu acte i-a fost găsit în timpul dispariției.