Acces Direct de pe 26 Octombrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi dupa-amiaza la acces direct 26 octombrie 2023, un bărbat din Vâlcea în vârstă de 45 de ani ne-a povestit ca a cunoscut o tânără în urmă cu ceva vreme, când aceasta avea 20 de ani. Cei doi au format un cuplu, au avut patru copii, cel mic are 8 luni. Cea mai dureroasă problemă a acestuia este aceea că, de curând, DGASPC i-a făcut o vizită și asta pentru că iubita lui a plecat de acasă fără copii, i-a lăsat lui în grijă, iar el nu ar reuși să se ocupe așa cum trebuie de cei mici pentru că trebuie să meargă și la serviciu. Bărbatul se teme că cei de la DGASPC îî va lua doi dintre copii.

Sorin a fost șocat într-o zi, când a ajuns acasă. Bărbatul susține că iubita lui a închis copiii în casă legând ușa cu o sârmă, le-a luat alocațiile, hainele ei și a dispărut. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea, susține tatăl celor patru copii. Sorin a vorbit despre întreaga situație în cadrul emisiunii Acces Direct.

Acces direct 26 octombrie 2023 reluare

Sorin povestește că a cunoscut-o pe femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi au avut o relație și au devenit părinții a patru copii. Bărbatul susține că mama copiilor săi obișnuia să mai vorbească pe Instagram cu diverși bărbați însă spune că era o mamă bună și că nu dădea semne că ar putea să își abandoneze micuții.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Sorin, femeia ar mai fi plecat de acasă și în trecut însă de fiecare dată a ales să se întoarcă.

Sorin a povestit în ediția din această seară a emisiunii Acces Direct că femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și care i-a dăruit patru copii l-a părăsit, lăsându-i în grijă pe micuți. Nașa copiilor părăsiți de mamă face dezvăluiri. Ce spune femeia despre relația dintre Sorin și iubita lui.

Sorin a povestit în ediția din această seară a emisiunii Acces Direct că femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și care i-a dăruit patru copii l-a părăsit, lăsându-i în grijă pe micuți. Nașa copiilor părăsiți de mamă face dezvăluiri. Ce spune femeia despre relația dintre Sorin și iubita lui. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 octombrie 2023 online.

Sorin are 45 de ani și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără în vârstă de 24 de ani. Cei doi au împreună patru copii, cel mai mic dintre ei are 8 luni. De curând însă, mama micuților a plecat și i-a lăsat în grijă pe cei mici tatălui său, care e nevoit să se descurce și cu serviciul, și cu creșterea lor. În ediția Acces Direct din această seară, nașa copiilor care au fost părăsiți de mamă a făcut dezvăluiri. Femeia a vorbit despre relația dintre Sorin și iubita lui.

Întrebată dacă știe ca Sorin să fi fost violent cu mama copiilor săi, și acesta să fi fost motivul pentru care femeia ar mai fi plecat de acasă și în trecut, de două ori, nașa copiilor a mărturisit că tânăra în vârstă de 24 de ani așa spunea.

Acces direct reluare din 26 octombrie 2023 online, complet mai jos

O familie este disperată pentru că, de cel puțin o lună și jumătate, nu mai știe absolut nimic despre fiica lor. Potrivit informațiilor oferite de cei care i-au dat viață și au crescut-o, fata în vârstă de 18 ani a ales să ascundă o relație pe care ar avea-o cu un băiat de ceva vreme și la care a ales să fugă, întrerupând orice dialog cu familia. Aceștia cred că fiica lor este proxenetată și că acest bărbat ar fi ademenit-o pe fetița lor prin metoda lover boy. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 26 octombrie 2023 online.