Acces Direct de pe 28 August 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Duupa cateva saptamani de concediu, revenim cu noi cazuri intr-o noua editie acces direct 28 august 2023 online, in care Ioana este în stare gravă, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Tânăra are 20 de ani și acasă mai are un băiețel în vârstă de trei ani. Iubitul ei este disperat și spune că partenera lui este în comă profundă, iar medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării ei.

Cel mai frumos moment din viața Ioanei s-a transformat într-un coșmar. Tânăra a născut la spital din Hunedoara, dar la scurt timp a ajuns în stare gravă. Iubitul ei spune că proaspăta mămică a făcut hemoragie internă, iar în prezent este în comă profundă. Iubitul Ioanei spune că inclusiv medicii de la spitalul din Timișoara au fost șocați de starea tinerei, care suferise o hemoragie internă. Bărbatul a încercat să afle ce s-a întâmplat, dar nu a primit nicio explicație. În schimb, tânăra este pe un pat de spital, într-o stare gravă.

Acces direct 28 august 2023 reluare

Bărbatul spune că Ioana a fost operată la scurt timp după ce a născut pentru a doua oară și că medicii de la spitalul de la Hunedoara s-au „scuzat” spunând că se poate întâmpla oricui să treacă printr-o astfel de situație. Tânărul susține că Ioana nu avea probleme de sănătate, mai ales că mai trecuse printr-o operație de cezariană în urmă cu trei ani.

Un nou caz, este acela cum că Marcel Șerbuc a recunoscut că a ucis-o pe Anamaria, tatăl copilei nu are liniște până când nu va trasă la răspundere și Simona, mama copilei Tatăl ei spune că pe nimeni nu a interesat din familie ce s-a întâmplat în cazul morții fetiței și că nu a mai fost căutat nici de bunica fetei, Lorica. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 august 2023 online.

Vasile nu are liniște de când știe că fata lui a fost ucisă de Marcel Șerbuc. Bărbatul a recunoscut că a omorât-o pe Anamaria, iar tatăl ei speră să se facă dreptate. Vasile crede, în continuare, că și Simona este implicată, deși doar concubinul ei este cercetat. Vasile susține că nimeni din familie nu s-a interesat de ce s-a întâmplat cu fetița lui și este convins că și mama copilei a știut în tot acest timp. Bărbatul face un apel disperat, sperând ca Marcel Șerbuc să fie tras la răspundere.

Acces direct reluare din 28 august 2023 online, complet mai jos

Marcel Șerbuc pare că avea un comportament ciudat în luna mai, atunci când bărbatul a plecat de acasă pentru mai multe zile. Iubitul Simonei a fost localizat în Gara de Nord și chiar ar fi plecat cu un tren către Bacău. Decizia lui Marcel Șerbuc de a se întoarce în România i-a surprins pe cei alături de care lucra în Spania. Pe 8 mai, bărbatul revine în România și pentru trei zile, nu a stat acasă, ci în Ilfov. Mai apoi, și-a continuat traseul cel puțin suspect și a ajuns în Bacău. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 august 2023 online.

În jurul orei 02:23, pe 8 mai, Marcel Șerbuc ajunge în România, mai exact în Arad, Cruceni. Ulterior, în jurul orei 17:00. La aproape o oră și jumătate distanță, bărbatul este localizat pe strada Luică, în apropierea apartamentului în care locuia alături de Simona și Anamaria. La acel moment, femeia a spus că a vorbit cu concubinul ei și că se afla acasă, ceea ce întărește faptul că Marcel Șerbuc se afla în apartament. Mai apoi, spre seară, bărbatul ajunge pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.