Acces Direct de pe 28 Noiembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia din acces direct 28 noiembrie 2023 vorbim despre doi părinți din comuna Ivănești, județul Vaslui, care sunt devastați de durere după ce fiul lor, în vârstă de 36 de ani, a murit în condiții suspecte, în Spania. Cei doi vor să afle cum a fost ucis fiul lor, Cristian. Ce au mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Cristian a fost plecat timp de 14 ani în Spania pentru a câștiga bani. Părinții nu l-au mai văzut de 9 ani și îl așteptau cu nerăbdare acasă, însă într-o zi au primit vestea tragică: fiul lor a murit. Acum, cei doi vor să afle adevărul.

Acces direct 28 noiembrie 2023 reluare

În exclusivitate pentru Acces Direct, Mihai, tatăl lui Cristian, a mărturisit că ținea legătura mereu cu fiul lui prin intermediul telefonului. Părinții s-au împrumutat de bani pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit, iar acum au rămas cu datorii.

Ultima oară, părinții au vorbit cu el prin intermediul apelului video pe data de 9 august. De atunci, cei doi nu mai știau nimic de băiatul lor. Mihai și Maria au aflat că fiul lor a murit de la fiica lor, care a fost contactată de Magda, fosta parteneră a bărbatului.

Mihai susține că a aflat că fiul lui a fost ucis de o femeie din Brazilia. Cu toate astea, multe întrebări rămân fără răspuns. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 noiembrie 2023 online.

Sora lui Cristian a mărturisit că a aflat de la fosta concubină că fratele ei a fost ucis de o femeie cu un ciocan. Cu toate astea, nici ea nu a știut ce s-a întâmplat cu exactitate, dar nici unde. Mioara a mai aflat despre femeia care i-a ucis fratele că era consumatoare de substanțe interzise și avea antecedente penale.

Acces direct reluare din 28 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Petronela, în vârstă de 47 de ani, nu știe ce să mai facă pentru a i se face dreptate, după ce ea și fratele ei au fost dați afară din bucătărie de către noua parteneră a tatălui lor. Femeia ar vrea să pună mâna pe toată moșia. Ce a mărturisit, în exclusivite pentru Acces Direct.

Doi frați nu mai au liniște de când tatăl lor și-a refăcut viața. Cei doi au ajuns să fie dați afară din bucătărie de către noua parteneră a părintelui lor. În exclusivitate pentru Acces Direct, Petronela a mărturisit că face parte dintr-o familie cu patru copii: 3 surori și un frate.

Fratele Petronelei este bolnav, iar ea are grijă de el de ani de zile, de când mama lor s-a stins din viață. Bărbatul stătea în bucătăria comună din curte, asta până în momentul în care a fost dat afară de „mama vitregă”. Pentru că era obișnuit să stea acolo, fratele Petronelei a suferit mult și nu a vrut să mănânce timp de două săptămâni. De asemenea, este important de precizat faptul că în curte sunt două case, una a tatălui și cealaltă a femeii, fiica lui. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 noiembrie 2023 online.

Petronela a sunat la 112 în momentul în care ea și fratele ei au fost dați afară din bucătărie. Femeia îi dădea bărbatului să mânânce atunci. Ea susține cu tărie că iubita tatălui ei și-ar fi făcut această strategie încă de la început.