Acces Direct de pe 30 Noiembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Andra ne destainuie la acces direct 30 noiembrie 2023 ca nu a avut niciodată cui să spună „tată”, asta pentru că bărbatul cu care a fost împreună mama ei a refuzat să o recunoască la naștere, De atunci au trecut 24 de ani, iar tânăra spune că nu vrea să renunțe prea ușor și că este dispusă să meargă mai departe în instanță pentru a dovedi că bărbatul respectiv este, de fapt, tatăl ei.

Aceasta are o poveste de viață impresionantă, marcată de absența tatălui în viața ei. Încă de când a venit pe lume, mama ei s-a luptat în instanță ca fiica să fie recunoscută de părintele ei. În întreaga situație a intervenit și presupusa bunică paternă, care și-ar fi încurajat fiul să spună că nu este tatăl Andrei.

Acces direct 30 noiembrie 2023 reluare

Femeia a povestit că mama ei s-a luptat în toți acești ani ca bărbatul să fie trecut în certificatul de naștere al fetei, dar nu a fost posibil. Au ajuns în instanță, acolo unde au fost solicitate niște analize, care arată clar faptul că există o legătură de sânge între cei doi. La următoarea înfățișare, a refuzat să facă testul de paternitate, spunând că, de fapt, el nu poate fi tatăl Andrei.

„Mama mi-a povestit încă de când eram mică, de la 4-5 ani mi-a povestit de el și mi-a spus că a mers în judecată. S-a dat bani, mi-a spus că s-a făcut de două sau trei ori niște analize la Mina Minovici în care rezultă destul de clar că el poate să fie tată (…) La altă înfățișare, s-a spus că el nu are cum să facă copii și din acest motiv nu i s-a dat voie să facă test de paternitate. Nu a dorit el. Mama lui era implicată în fiecare proces și a spus că vinde tot ce are, are trei case, numai ca să nu mă recunoască pentru că fac parte dintr-o familie de săraci”, a declarat Andra, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 noiembrie 2023 online.

Pe de altă parte, Andra spune că la mijloc altele sunt motivele pentru care bărbatul care i-ar fi tată nu a vrut să o recunoască. Mama ei era minoră atunci când a adus-o pe lume, iar relația celor doi nu a durat prea mult din cauza diferențelor din punct de vedere financiar. Tânăra a povestit că femeia care i-a dat viață a fost umilită de nenumărate ori de mama bărbatului, care ar fi intervenit inclusiv la proces.

Un test pentru amprente a arătat că există asemănări între Andra și bărbatul despre care tânăra spune că ar fi tatăl ei. Chiar și așa, mama acestuia spune că nici nu se pune problema ca fiul ei să fi devenit părinte în urmă cu 24 de ani, asta pentru că nu poate avea copii.

Acces direct reluare din 30 noiembrie 2023 online, complet mai jos

În timp ce Andra spune că nu a fost recunoscută de tatăl ei și că a fost părăsită la naștere, mama bărbatului care ar fi părintele tinerei are o altă versiune. Acesta a refuzat să facă testul ADN, în ciuda faptului că testul pentru amprente arată că există asemănări și că există posibilitatea ca bărbatul să fie cu adevărat tatăl ei.

Dorina, presupusa bunică a Andrei, a povestit că fiul ei a refuzat să facă testul ADN, considerând că nu mai este necesar, dacă analizele au arătat că acesta nu poate avea copii și că, de fapt, în acea perioadă, mama Andrei ar fi mai avut și alte relații. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 noiembrie 2023 online.