Acces Direct de pe 30 Octombrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Constantin ne povesteste la acces direct 30 octombrie 2023 ca a plecat în urmă cu mai mulți ani în Turcia, din dorința de a-i asigura familiei un trai mai bun. Doar că, ulterior, a decis să rupă definitiv legătura cu soția și fiica, fiind dat dispărut, ca mai apoi să afle că în România era mort de doi ani.

Constantin nu mai are liniște de când a fost declarat mort. Bărbatul a plecat în Turcia în urmă cu 25 de ani, de unde a fost expulzat în România, ca mai apoi, în 2018, să afle că, de fapt, a fost declarat decedat.

Acces direct 30 octombrie 2023 reluare

Inițial, soția și fiica lui au încercat să dea de Constantin, dar fără succes. Cele două l-au declarat dispărut, ca mai apoi, să afle că în România este considerat mort încă din 2016. Constantin îl acuză pe fratele lui și pe mama sa, care, între timp, a murit că i-a înscenat decesul doar pentru a pune mâna pe avere. Bărbatul susține că, de fapt, fratele său a făcut acest lucru pentru ca moștenirea de la părinți să nu se mai împartă și și-a influențat mama.

Maria susține că a fost agresată de șeful soțului ei, după ce a refuzat propunerea indecentă a bărbatului. Femeia, mamă a șase copii, împreună cu soțul ei, riscă să rămână pe drumuri, după ce șeful partenerului ei le-a dat un termen limită până când mai pot sta în respectivă locuință. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 octombrie 2023 online.

Maria și soțul ei locuiesc în vârf de munte, iar partenerul ei era singurul care întreține familia. Cei doi sunt părinții a șase copii, iar bărbatul a fost concediat, după ce Maria l-a acuzat că a încercat să o abuzeze sexual.

Maria spune că, într-o zi, pe când bărbatul s-a oferit să o ducă la bancă, i s-a propus să întrețină relații intime, spunând că îi dă bani sau o lasă să scoată bani de pe cardul lui. Pentru că a refuzat, bărbatul a agresat-o și a putut scăpa din mașină abia atunci când soțul ei a sunat-o.

Acces direct reluare din 30 octombrie 2023 online, complet mai jos

Maria a tăcut până când soțul ei a primit salariul, iar mai apoi, a mers la soția celui care a agresat-o. Tânăra mamă povestește că femeia a amenințat-o și că a aruncat vina pe ea, pentru că l-ar fi „provocat” pe soțul ei. Ulterior, Maria a mers la poliție, împreună cu soțul ei.

Femeia îl acuză pe soțul șefului că ar fi încercat să o abuzeze sexual și în urmă refuzului, a agresat-o. Bărbatul are o cu totul altă variantă și spune că, de fapt, tânăra mamă își dorea să meargă la altcineva. Maria susține că a fost agresată de șeful soțului, în timp ce bărbatul spune că, de fapt, tânăra voia să meargă la altcineva, chiar dacă acasă are o familie. Presupusul agresor se apără și a declarat că nu a abuzat-o sexual. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 30 octombrie 2023 online.