Acces Direct de pe 5 Decembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi in cea mai noua editie acces direct de pe 5 decembrie 2023 aflam ca un bărbat se ia la trântă cu patronul. În loc de bani, acesta, dar și alți angajați au primit amenințări. Bogătașului nici că îi pasă că omul nu are ce să le pună copilașilor pe masă, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Visul de a avea un loc de muncă s-a spulberat pentru zeci de angajați. Cu toții susțin că au crezut în oferta de nerefuzat din partea patronului. Doar că, după ce au muncit pe brânci, conturile le-au rămas goale, astfel că, în loc de salarii, oamenii s-au ales cu amenințări.

Eduard este unul dintre angajații care susțin că patronul i-a adus la sapă de lemn. Acesta a precizat, în cadrul intervenției pentru Acces Direct, bărbatul a precizat că a găsit oferta pe Facebook și a aplicat pentru acest joc, în speranța că va avea un loc în care să lucreze fără a mai duce grija zilei de mâine.

Ei bine, chiar dacă firma își avea sediul în Sibiu, bărbatul a semnat contractul direct în Germania, acolo unde era, de altfel, și șofer de TIR.

Ei bine, după mai bine de o lună de când s-a angajat, Eduard a decis să își ceară salariu. Doar că, în loc de bani, acesta s-a ales cu minciuni și chiar amenințări. Totodată, bărbatul susține că banii trebuiau să fie virați în cont, însă patronul firmei la care a lucrat mai bine de o luna îl mintea zilnic în privința salariului.

Acces direct 5 decembrie 2023 reluare

Aseară am primit o veste extrem de bună, de la Aurel. Reporterii Acces Direct au produs această întâlnire, între Aurel și fratele lui, Mircea. Aurel și frații săi se află în război de ani de zile pentru casa părintească. Dimineață s-a întâmplat ceva. Iată ce a urmat în urma întâlnirii dintre cei doi bărbați!

În ediția din data de 4 noiembrie 2023, la Acces Direct, a avut loc un caz șocant, pentru că mai mulți frați se află în război de ani de zile pentru prorietatea părintească. Aurel, unul dintre aceștia, a ajuns în instanță cu ceilalți frați ai săi, după ce i-ar fi dat în judecată. Acum, el este nevoit să le plătească bani. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 decembrie 2023 online.

După emisiunea de ieri, s-a întâmplat ceva neașteptat. Frații deveniți inamici, Aurel și Mircea au dat nas în nas unul cu celălalt, în mijlocul uliței. Cei doi frați au stat față în față, determinați să continue bătălia pe care o poartă deja de ani de zile.

Dacă Aurel nu a ezitat nici o secundă să își spună cuvântul, de cealaltă parte, fratele lui, Mircea, a dat semne că vrea să o dea la pace și vrea chiar să treacă și peste cuvintele rele spuse de Aurel, însă el nu a dorit. Ba mai mult, Aurel s-a încăpățânat și a pornit un conflict mult mai mare.

Aurel este deranjat de cele spuse de fratele lui, Mircea. Bărbatul susține că fratele lui a spus lucuri neadevărate despre el și că, mai mult, a fost lucrat pe la spate de acesta.

Mai mult decât atât, Aurel a declarat, în cadrul emisiunii Acces Direct, că fratele lui a afirmat că el consumă alcool, lucru ce nu ar fi deloc adevărat, din declarațiile bărbatului în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Totodată, Aurel a dezvăluit că are dovezi că a lucrat la renovarea casei părinților săi.

Acces direct reluare din 5 decembrie 2023 online, complet mai jos

Lovitură de teatru în ancheta jafului ca-n filme. Suspecții rup tăcerea. O ipoteză bombă aruncă dosarul în aer. Detalii șocante au ieșit la iveală. Unul dintre suspecți a fost abordat, în urmă cu puțin timp, de către reporterii Acces Direct, Iată cum se apăra și ce legătură are cu cei ce au fost jefuiți! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 decembrie 2023 online.