America Express Drumul Soarelui Episodul 21 – 19 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Concurenții au înnoptat într-un trib amazonian la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 21 online 19 noiembrie 2023, care a primit pentru prima dată în existența lor vizita unor europeni. După ce au fost puși la masă și introduși în realitatea vieții din jungla amazonian, echipele au fost însoțite spre locul de cazare, o fortăreață din lemn cu paturi supraetajate și pături care să-i acopere de frigul și insectele a căror casă a fost „deranjată”. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 21 integral 19 noiembrie 2023.

Pacea Mama a fost cea care i-a călăuzit în inima junglei amazoniene și i-a păzit de toate pericolele, dar și prezența tribului amazonian pe teritoriul căruia au înnoptat. Nu se așteptau, dar condițiile în care au dormit în inima unui trib străvechi au fost unele foarte bune, însă au fost mai puțin feriți de insecte.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 21 complet 19 noiembrie 2023

Pe teritoriul tribului amazonian, echipele au avut parte de experiențe inedite, de la masa pe foi uriașe de bananier, până la picturi tradiționale pe față și înnoptatul în inima junglei. Noaptea nu a fost pentru toți un sfetnic bun, căci pentru cei care au acumulat tensiuni peste zi, seara friguroasă și pericolul gândacilor nu a fost deloc un mediu propice de reechilibrare.

Obișnuiți în confortul oferit de metropolă și liniștea unei vieți separate de forța neînduplecată a naturii, a te obișnui cu realitatea junglei amazoniene nu este nici pe departe un lucru simplu.

Concurenții iau contact cu o cultură străveche și un mod de viață cu totul diferit. Dacă ziua a început relaxant, cu un mic dejun tribal, continuarea aventurii aduce probe de-a dreptul șocante pentru unii, inspirate de obiceiurile locului. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 21 online 19 noiembrie 2023.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ajung și ei la prima probă a misiunii de astăzi, însă sunt puși în fața unei decizii foarte importante: să folosească sau nu Jokerul pentru proba care le cere, pentru moment, doar să scoată din pământ rădăcini de yuca.

Giulia nu a fost convinsă că vrea să folosească avantajul pe care îl are: „Și dacă proba următoare e mai grea și te pune să mănânci ceva oribil. Zi!?”. Vlad Huidu încerca să îi explice că pare mult de muncă, dar Giulia a fost de neînduplecat: „M-am gândit așa, este primul joc din zi, eram mâncați, odihniți, ce poate să fie atât de greu să nu putem să ducem!?”

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 21 online 19 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Aventura continuă, iar concurenții sunt pe cale să descopere că America Express le va oferi nu doar experiențe uimitoare, ci și provocări cu totul neașteptate. Imediat după ce au început să facă proba, și-au dat seama că au ales greșit, iar discuțiile aprinse și-au făcut loc între ei! Jokerul trebuia folosit acum, spun ei, însă odată ce au intrat în horă, trebuie să joace, pentru că nu există altă cale, decât lupta continuă!

Însă ce nu știu ei că a curăța rădăcinile de plante cu dinții este doar începutul… Concurenții au trecut deja la o serie de misiuni în inima junglei, care țin de tradițiile triburilor din jungla amazoniană. Au avut de scos din pământ rădăcini de yuca, pe care le-au spălat, le-au curățat cu dinții, dar ce urmează însă după ce planta e curățată este greu de digerat, la propriu! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 21 complet 19 noiembrie 2023.