America Express Drumul Soarelui Ep.44 Finala 27 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Înainte de a pleca într-o ultimă cursă contracronometru la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 44 finala online 27 decembrie 2023, concurenții au avut parte de o întâlnire la careu cu Irina Fodor. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 44 integral 27 decembrie 2023.

„Sunt foarte bucuroasă și emoționată să vă am în fața ochilor, aici în Buenos Aires! Am rămas cu două perechi și sper că sunteți conștienți ce înseamnă asta. Sunt sigură că pentru voi înseamnă enorm să fiți aici și cred că v-ați îndeplinit un vis. Oricare ar fi rezultatul acestei zile, nu are cum să strice farmecul visului construit până acum”, a fost discursul Irinei Fodor.

„Astăzi e ziua cea mare! Undeva în această metropolă stă ascuns marele trofeu: soarele de aur. Scopul vostru este să-l găsiți primii! Pe acest traseu către victorie aveți de colectat mai multe piese care vor compune imaginea Zeului Soare Inti. Ele vă vor duce pas cu pas către locul în care se află trofeul. Să trecem la acțiune! (…) Pe aceste tablete se află întrebări care au legătură cu cele zece etape ale acestui sezon. Multă baftă, dragii mei!”, a anunțat Irina Fodor.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 44 complet 27 decembrie 2023

Presiunea și competiția s-au resimțit în rândul finaliștilor. Concurenții au făcut tot ce au putut pentru a îndeplini primele probe în cel mai scurt timp, cu scopul de a prinde un avans în ultima cursă de pe Drumul Soarelui.

Echipele au început cu o misiune dificilă: de răspunde la întrebările colegilor care au părăsit concursul de-a lungul sezonului. Pentru că se află în ultima etapă a competiției, perechile au fost nevoite să își depășească din nou limitele fizice și psihice. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 44 online 27 decembrie 2023.

Spiritele s-au încins pe Drumul Soarelui, după ce judecătorul i-a penalizat pe Alexia și Aris Eram cu 3 minute. Tânăra a „explodat” imediat când a aflat care este motivul pentru care au fost „pedepsiți”. Concurenta a fost la un pas să se certe cu bărbatul. Aris Eram a încercat să își calmeze sora, spunându-i că nu este normal să ia băutura de pe masa clientelor, chiar dacă a cerut permisiunea judecătorului înainte.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 44 online 27 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Surprizele nu au întârziat să apară în Marea Finală a celui mai dur reality show din România. Echipele au trăit momente desprinse din filmele de groază în timpul unei misiuni. Țipetele, întunericul și haosul au fost prezente pe micile ecrane ale telespectatorilor într-o zi atât de importantă.

De asemenea, Aris și Alexia Eram au trăit clipe de panică în mașina unui argentinian. Bărbatul i-a dat jos din autovehicul când a aflat că tinerii sunt din România. Șoferul a izbucnit, iar întregul moment a fost surprins de camerele de filmat. Acesta a accelerat agresiv cu ușile deschise.

Echipele au tras o sperietură pe măsura așteptărilor când au văzut despre ce este vorba. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au stat în tensiune până la finalul probei. Țipetele, întunericul și haosul din încăpere au accelerat bătăile inimii, iar finaliștii au simțit întregul moment la cote maxime. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 44 complet 27 decembrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!