America Express Drumul Soarelui Episodul 14 – 7 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

După o întrecere la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 14 online 7 noiembrie 2023 în care concurenții s-au îmbrăcat în alb din cap până-n picioare pentru a se integra perfect în misiunile din Popayán, supranumit Orașul alb, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au ajuns la Irina Fodor aproape în același timp cu frații Eram. După ei, cea de-a treia echipă care a semnat în registrul Irinei a fost cea alcătuită din Romică și Cătălin Țociu. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 14 integral 7 noiembrie 2023.

Irina Fodor a anunțat un joc de amuletă inedit la America Express, sezonul 2 episodul 14 din 7 noiembrie 2023. La scurt timp, însă, după ce a dat startul, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au făcut o eroare care a dat peste cap echipele.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 14 complet 7 noiembrie 2023

Cele trei echipe calificate la jocul de amuletă s-au aliniat la start. Sonia Simioniv și Iuliana Pepene, frații Eram și Cătălin și Romică Țociu au continuat incursiunea în triburile indigene din vechiul Imperiu Incaș, de data aceasta printr-o probă pe apă.

„Noi ne petrecm weekend-urile la lac și facem tot felul de sporturi nautice și ne-am gândit că este o probă care ni se potrivește”, a spus Alexia când a aflat proba de la jocul de amuletă la America Express, sezonul 2 episodul 14 din 7 noiembrie 2023.

„Mie nu prea-mi plac jocurile cu apă pentru că nu știu să înot și am o teamă teribilă de apă, dar având în vedere că avem veste de salvare, sunt în siguranță”, a mărturisit Iuliana. Înainte de a da start joc, Irina Fodor a explicat și regulile. Mai mult decât atât, gazda reality show-ului a introdus câțiva Jokeri duri, care pot schimba drastic rezultatul. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 14 online 7 noiembrie 2023.

Cuvântul trebuie creat pe verticală, aruncând mingiuțele în aceste coșuri. Doar că, există și niste Jokeri. Ei pot bloca cuvântul. Asta înseamnă că nu mai există decât soluția de a merge să luați alte litere din lac. Câștigă echipa care a scris tot cuvântul, pe verticală”, a anunțat Irina Fodor.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 14 online 7 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Confruntarea de la amuletă a fost una spectaculoasă care s-a defășurat atât pe uscat, cât și pe apă. După o serie de răsturnări de situație, Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat ultimul joc de amuletă din Columbia, la America Express, sezonul 2 episodul 14 din 7 noiembrie 2023.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene, Alexia și Aris Eram, Cătălin și Romică Țociu au avut parte de un joc de amueltă atipic cu multe răsturnări de situație. Cele trei echipe au avut de adus de pe lac mai multe mingii cu litere, pe care să le arunce într-un coș pentru a forma cuvântul „blanco”.

Deși echipa formată din jurnaliste și frații Eram erau în avantaj, situația s-a schimbat pe neașteptate după ce, din greșeală, Sonia și Iuliana au adus mingiile de culoare greșită la America Express, sezonul 2 episodul 14 din 7 noiembrie 2023. De asemenea, Irina Fodor a anunțat câțiva Jokeri care au avut un rol crucial în deznodământul jocului de amuletă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 14 complet 7 noiembrie 2023.