America Express Drumul Soarelui Episodul 18 – 14 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Întrecerea din seara asta la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 18 online 14 noiembrie 2023 se va desfășura tot pe latitudinea zero, într-un loc magnific, încărcat de energia zeităților solare la care s-au închinat de secole indigenii din Ecuador: Templul Soarelui din Mijlocul Lumii. Spațiul este creat de un apreciat artist ecuadorian, Ortega Maila, cunoscut pentru sculpturile sale, dar și pentu faptul că pictează direct cu mâinile. În calmul și liniștea care domnesc printre operele de artă se va da o luptă crâncenă, care-i va împinge pe concurenți să-și depășească limitele, întrucât jocul va cere efort fizic intens la peste 3000 de metri altitudine.

”Eu nu prea fac sport și am o mare teamă că n-o să duc până la capăt proba. Îmi voi folosi și ultima picătură de forță ca să nu mă las, pentru că trebuie să alergăm foarte mult în acest joc”, a declarat Iuliana Pepene. ”Când am văzut ce înseamnă acest joc, am zis: «e grav»”, a comentat Romică Țociu. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 18 integral 14 noiembrie 2023.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 18 complet 14 noiembrie 2023

Echipele care nu s-au calificat la jocul de amuletă au fost nevoite să își găsească un loc de cazare. Cătălin și Romică Țociu au făcut o descoperire neașteptată în casa în care au ajuns.

Cinci dintre cele opt echipe de la America Express sezonul au fost nevoite să își caute un loc de cazare, în timp ce concurenții calificați la jocul pentru amuletă au avut totul asigurat. Ziua s-a terminat într-un mod extrem de surprinzător pentru mulți dintre ei. Cătălin și Romică Țociu au fost uluiți de ceea ce au descoperit în casa gazdei lor, iar Ionuț Rusu și George Tănase au trecut printr-un moment extrem de emoționant, în episodul 18 a emisiunii America Express sezonul 2. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 18 online 14 noiembrie 2023.

Cătălin și Romică Țociu au fost fascinați de ceea ce au descoperit acasă la gazda lor, în episodul 18 a emisiunii America Express sezonul 2.

„În curte la el se afla o adevărată oază și grădină, unde puteai vedea ca o junglă, cu drum făcut. Cum e posibil să ai așa ceva în curte? Când am intrat în junglă și în mijlocul ecosistemului am zis că numai în fiilme vezi așa ceva. A zis că ne duce într-un loc pe care l-a săpat tatăl lui și unde a găsit un punct energetic puternic. Ne-a că va trebui să punem mâna pe pământ și să ne gândim la ce ne dorim mai mult și să începem să ne încărcăm”, au povestit cei doi.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 18 online 14 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Ionuț Rusu și George Tănase s-au cazat într-un loc unde se aflau membrii unei trupe de rock. În timp ce ascultau una dintre melodiile lor, cei doi s-au emoționat.

„În primă facă mi s-a ridicat părul pe mâini, apoi m-am uitat la Gică. Am văzut că se abținea să nu plângă, se chinuie, nu l-am văzut niciodată plângând. Eu am fost și mai vulnerabil și am dat drumul la lacrimi. Era ca o coloană sonoră la tot ce trăisem până atunci la America Express”, a mărturisit George Tănase. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 18 complet 14 noiembrie 2023.