America Express Drumul Soarelui Episodul 20 – 18 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Irina Fodor a făcut un anunț care le dă planurile peste cap concurenților la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 online 18 noiembrie 2023, la începutul celei de-a cinciea etape. Noua regulă impusă de aceasta poate schimba multe pe parcursul competiției. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 integral 18 noiembrie 2023.

Cele 7 echipe rămase în competiție s-au aliniat la careu pentru a da startul celei de-a cincea etape. Concurenții continută aventura de la mijlocul pământului, iar concursul a ajuns deja la jumătate astfel că tensiunea începe să crească, iar regulile se înăspresc.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 20 complet 18 noiembrie 2023

„Ziua care începe acum va fi foarte importantă în viața vostră. A tuturor. Ajungem în Amazon! Sunt triburi care nu au mai văzut și nu au mai primit europeni. Să știți că pornim în căutarea spiritului naturii sălbatice și vom descoperi tradiții surprinzătoare și șocante”, a precizat Irina Fodor.

„Faptul că din 7 echipe participă la joc 5, de face pe noi să ne dorim foarte tare să nu fim din ultimii doi. Ar fi rușinos deja”, au declarat Laura și Sânziana când au aflat vestea.

În plus, înainte de a anunța care sunt cele cinci echipe care s-au calificat la jocul de amuletă din tribul amazonian, Irina Fodor le-a dat și o veste „prostă” tuturor. Aceasta a precizat că începând de astăzi, echipele nu mai au voie să ia taxiruri la autostop.

„Este o mare problemă. Unde este avantajul taximetristului? Ca și la noi. Știe drumul!”, a comentat Romică Țociu noua regulă la America Express, sezonul 2 episodul 20 din 18 noiembrie 2023. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 online 18 noiembrie 2023.

Iulia Albu este cunoscută pentru aparițiile sale controversate alături de găina ei, iar acum a avut ocazia să pună în practică abilitățile. Concurenții au ajuns la o fermă de cocoși de luptă, însă vedeta a reușit să îi surpridă pe toți.

Irina Fodor a dat startul celei de-a cincea etape, iar în prima probă, concurenții au ocazia să cunoscă o tradiție surprinzătoare. Toate cele 7 echipe au ajuns la o fermă de cocoși de luptă la America Express, sezonul 2 episodul 20 din 18 noiembrie 2023.

După ce au citit misiunea, concurenții au aflat că trebuie să identifice cocoșii rezervați pentru ei în funcție de anumite coduri pe care le-au primit la intrarea în fermă. Ulterior, îi vor duce în siguranță către o anumită destinație.

Rând pe rând, concurenții au ajuns la reperat cuștile cu însemnul America Express și au început să caute numerele asignate lor, ascunse sub aripa fiecărui cocoș. Deși inițial nu părea o misiune complicată, lucrurile s-au complicat atunci când au încercat să îi prindă.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 online 18 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

În timp ce unele echipe au fost mai norocoase și au nimerit o zburătoare cuminte, altele s-au „luptat” la propriu în cușcă pentru a-i captura. Însă, toți o așteptat pe Iulia Albu.

Vedeta este o cunoscută iubitoare de animale și este celebră pentru aparițiile ei controversate alături de găina ei. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat în cuștile cocoșilor de luptă pentru a-l găsi pe cel al ei și al lui Mike.

Iulia Albu l-a identificat rapid și deși era agresiv, aceasta l-a luat în brațe și l-a pupat, apoi s-au îndreptat către locul în care trebuie să îi antreneze pentru luptă. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 20 complet 18 noiembrie 2023.