America Express Drumul Soarelui Episodul 24 – 26 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Incepe etapa a șasea a aventurii america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 24 online 26 noiembrie 2023 cu un parcurs spectaculos, în care peisajele se schimbă dramatic: de la peste 4.000 de metri, concurenții vor coborî vertiginos până la plajele Oceanului Pacific. Au mai rămas șase echipe în concurs, pe care diseară telespectatorii le vor vedea aliniindu-se cu mari emoții la startul unei noi curse. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 24 integral 26 noiembrie 2023.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt perechile care au trecut de jumătatea traseului și continuă aventura din ce în ce mai intensă pe Drumul Soarelui.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 24 complet 26 noiembrie 2023

În episodul 24 a emisiunii America Express sezonul 2, concurenții au aflat ce misiune le-a pregătit Irina Fodor. Acesta a fost momentul în care Iulia Albu a zis ceva neașteptat despre Alexia Eram, de față cu toți concurenții.

„Dragilor, oficial am trecut de jumătatea Drumului Soarelui. Sunteți cele șase perechi care au atins această performanță. Și n-a fost ușor, dar voi ați reușit. Nici de aici încolo nu o să fie ușor, dar măcar bucurați-vă din plin de fiecare zi, de fiecare experiență și de peisaje, căci astfel de tablouri sunt unicat”, a anunțat Irina Fodor.

„Mai avețiț cinci etape. În această etapă peisajele se vor schimba dramatic, de la peste 4.000 de metri vom ajunge la nivelul 0, nivelul mării. În curând ajungem la Oceanul Pacific. În această etapă vom descoperi o altă față a Ecuadorului. Vom porni căutarea rătăcind printre rămășițele culturii inca, rătăcite prin munți. Iar apoi vom coborî vertiginos către perla Pacificului”, a mai adăugat prezentatoarea, care apoi a spus că are de gând să cheme niște prieteni. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 24 online 26 noiembrie 2023.

Au apărut trei doamne din cultura inca, îmbrăcate tradițional, având pe ele un șal mare, folosit la cărat diferite obiecte. Concurenții au fost anunțați că primesc și ei șaluri, iar acesta a fost momentul în care ceva neașteptat s-a întâmplat.

Tony Galeș a răbufnit atunci când a văzut cât de „schimbătoare” este strategia și atitudinea manifestită de echipa formată din Mike și Iulioa Albu, în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6.

Apoi, și restul echipelor au ales câte o culoare de șal și Irina Fodor a împărțit mapele cu indicațiile pentru următoarele misiuni.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 24 online 26 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Emoțiile și tensiunile au făcut-o pe Giulia Anghelescu să cedeze nervos și să aibă o reacție neașteptată față de soțul său, Vlad Huidu, în episodul 24 a emisiunii America Express sezonul 2. Descoperă ce s-a întâmplat mai exact atunci când echipele au ajuns în piața de animale din Guamote.

Între timp, și alte echipe au ajuns la piața de animale și Guamote. Aris a scăpat pe jos fructele din șal, așa că a fost nevoit să se oprească și să culeagă totul de pe jos. Giulia și Vlad au continuat să caute steagul America Express în toată acea forfotă de oameni și animale. Când l-au văzut, cei doi au grăbit pasul spre locul cu pricina.

Vlad Huidu se grăbea și tot încerca s-o determine pe soția lui să grăbească pasul, însă teama a făcut-o pe Giulia Anghelescu să „explodeze” de nervi.

Totuși, dorința de-a ajunge mai repede la steag i-a făcut să uite de supărare și să continue misiunea. În plicul primit erau următoarele indicații. După ce au aflat unde trebuie să meargă, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au pornit la drum. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 24 complet 26 noiembrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!