America Express Drumul Soarelui Episodul 42 – 25 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Irina Fodor le-a oferit echipelor un detaliu important pentru cursă la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 42 online 25 decembrie 2023. O nouă misiune dificilă a pus în alertă concurenții pe traseu! Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 42 integral 25 decembrie 2023.

Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Alexia Eram, Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au primit noi vești de la Irina Fodor, după ultimul joc pentru amuletă din sezonul 2 America Express. Avantajul puternic a fost câștigat de artistă și soțul ei.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 42 complet 25 decembrie 2023

„Afara e tot mai frig, dragilor! Dar temperatura crește în cursa spre finală și cred că emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Să știți că în episodul de astăzi scopul principal este să ajungeți primii în Zarate, pe malul fluviului Paraná. Eu vă voi aștepta cu un avantaj mare care vă va ajuta în etapa finală!”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Cele trei echipe au amuțit la aflarea veștii. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că perechile finaliste de pe Drumul Soarelui își doresc să ajungă cât mai aproape de marele premiu sau chiar să-l câștige.

Deși s-a făcut noapte în Argentina, cursa continuă pentru concurenți. Prezentatoarea TV le-a dat câteva indicii în ceea ce privește următoarea probă. Iată ce misiune dificilă îi așteaptă pe aceștia în ediția 42 din Finala sezonului 2 America Express, de pe 25 decembrie 2023. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 42 online 25 decembrie 2023.

Elementul de bază al grătarului tipic argentinian este carnea de vită. Un măcelar și-a făcut apariția în fața concurenților pentru a le explica despre asado. Aceștia trebuie să învețe părțile corpului ale animalului din care se face acest preparat tradițional.

Pentru următoarea misiune, echipele au fost puse să completeze un puzzel ca mai apoi să scrie pe un clipboard cinci bucăți de carne e vită pe care argentinienii le preferă pentru asado. Trebuie să meargă cu ele la Irina Fodor pentru a primi lucrurile de care au nevoie pentru ziua următoare.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 42 online 25 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Cele trei echipe finaliste au primit o misiune grea în toiul nopții de la Irina Fodor. În timp ce se aflau pe străzile din Argentina cu carnea de vită în brațe, concurenți au primit o alertă de la Irina Fodor.

Cursa s-a oprit pentru câteva secunde atunci când telefoanele au început să sune. Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ascultat cu atenție veștile de la prezentatoarea TV.

Pentru că zona în care se află perechile de pe Drumul Soarelui este una periculoasă, localnicii sunt mult mai reținuți în ceea ce privește acceptarea unor străini în casele lor. Așadar, aceștia au rămas fără cazările pe care le aveau pregătite inițial de la Irina Fodor.

Laura Giurcanu, Sânziana Negru, Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ajuns într-un final la bărbatul care s-a decis să împartă cu ei din pasiunea pentru grătarul argentinian. Localnicul a avut grijă să încânte papilele gustative ale concurenților și cu un vin.

„Ne-am simțit de zici că ne-am dus la munte împreună și ne-am hotărât noi de nebuni să facem un grătar la – 20 de grade Celsius. Chiar ne-am simțit foarte bine și ne-am bucurat că eram cu toții acolo împreună!”, a mărturisit artista.

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară din ediția 42 a sezonului 2 America Express – Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023. La primele ore ale dimineții, concurenții au fost luați prin surprindere. Aceștia au găsit un plic cu logo-ul reality show-ului în care se aflau bani românești. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 42 complet 25 decembrie 2023.