America Express Drumul Soarelui Episodul 43 – 26 Decembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Alexia și Aris Eram iau o decizie importantă la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 43 semifinala online 26 decembrie 2023 cu privire la avantajul oferit de Irina Fodor în urma victoriei de ieri. Ultima zi înainte de cursa spre Marea Finală provoacă cele trei echipe rămase în competiția de pe Drumul Soarelui dis-de-dimineață!

Cursa începe cu emoțiile specifice unei etape care atârnă greu în economia experienței de aventurier, fiecare dintre ei dorindu-și să completeze învingători ultimele pagini din cartea de cuceritor al Americii Latine. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 43 integral 26 decembrie 2023.

Irina Fodor a introdus în joc cele trei cufere pe care niciuna dintre echipe nu și le dorește. Doar perechile care ajung pe ultimul loc la următoarele trei întreceri primesc o astfel de cutie, iar una dintre ele conține verdictul eliminării.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 43 complet 26 decembrie 2023

După o misiune dificilă care a provocat echipele să-și exercite talentul de negustori, urmează cursa spre Irina Fodor. Distanța până la Irina Fodor nu este mare, vorbim de un drum de 20 de minute, care, sub imperiul adrenalinei de cursă, trec cât ai clipi.

Tot ce au îndurat concurenții până acum i-a întărit și i-a pregătit tocmai pentru acest tip de moment. Acum, totul ține de nivelul la care au ajuns fiecare, însă ultimii clasați vor fi „recompensați” cu o cutie.

Emoțiile au atins cote maxime când Irina a început să vorbească: „Buna dispoziție și optimismul au fost tot timpul cu voi, la tot pasul. Sunt două atribute care vă caracterizează și care vă fac cinste de fiecare dată”, le-a spus Giuliei și lui Vlad. În fața Irinei Fodor se află trei cutii. Pălăriuțele care se află în acest cutii pot avea doar două culori, roșu sau verde. Giulia și Vlad Huidu au ajuns pe ultimul loc și au primit o cutie ce ascunde o pălărie roșie sau verde.

A doua probă a echipelor din această seară se referă la: AER. Echipele ajung la Aerodrom și scopul lor este să învețe informațiile importante despre zborul acrobatic şi despre spiritul piloților argentinieni. Mai întâi, trebui să completeze o diagrama cu toate părțile avionului apoi să aleagă rolurile: „curajosul” și „tocilarul”. Unul dintre ei trebuie să meargă la avionul real de pe pistă şi să găsească numele părţilor componente, în timp ce celălalt va completa diagrama. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 43 online 26 decembrie 2023.

După ce au avut un joc care să-i ajute să înțeleagă mai bine componentele unui avion, proba următoare stabilește cine este „curajosul”, cel care se va urca în aeronavă pentru o cursă printre nori, dar și cine va fi „tocilarul”, cel care va trebui să rămână la sol pentru a învăța secretele aeronauticii.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 43 online 26 decembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

După ce și-au însușit cunoștințele despre zbor, echipele au plecat rând pe rând spre autostop, în garba de a ajunge cât mai repede la Irina Fodor. Mare le-a fost mirarea Laurei Giurcanu și Sanziana Negru când au auzit din mașina care a oprit la autostop cuvinte românești.

Concurentele au dat peste români în Argentina moment în care au crezut că au tras lozul norocos și vor avea o cursă directă către pupitrul Irinei Fodor, însă dezamăgirea fetelor a fost mare.

În mijlocul căutărilor aprige pentru o cheie care ar fi deblocat noi provocări și misterioase piese de puzzle, un moment tensionat a marcat întrecerea.

Laura Giurcanu și Aris au intrat într-o dispută tacită, în timp ce se străduiau să rămână în fruntea cursei. Laura, într-un gest îndrăzneț, a defilat în costum de baie chiar în fața lui Aris, încercând să îi distragă atenția. Cu replici jucăușe precum “Nu te poți concentra cu mine aici în piscină?!”, a încercat să își facă simțită prezența și să influențeze din umbră derularea cursei. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 43 complet 26 decembrie 2023.